Jóslás

Májusi tarot-jóslat: bámulatos lehetőségeket mutat

Különleges lehetőségeket tartogatnak májusra a tarot-kártyák. Vajon miben és hogyan segítenek a legszebb tavaszi hónap során?

Az Erő tarot-kártyát húztad.

A jóslat szerint sokkal erősebb vagy, mint sejtenéd. Bámulatos erő, magabiztosság lakozik benned, amit ideje fölfedezni magadban.

Májusban különösen jó hasznát veszed ugyanis ezeknek a remek tulajdonságoknak. Nagyon jól képviselheted magadat bármilyen helyzetben, és persze ezzel a belső erővel el is érheted a céljaidat.

A kártya szerint ugyanakkor túlzottan szigorú is lehetsz magadhoz, pedig megérdemelnéd a kedvességet, a szeretetet, az elfogadást, a gyengédséget. Pillants a tükörbe, és nézd meg mindenféle kritika és ítélkezés nélkül, amit látsz. Nézz a szemedbe, akár percekig is, és fedezd fel valódi önmagadat, a csodálatra méltó embert.

Hidd el, olyan erő lakozik benned, ami talán csak keveseknek adatott meg, éppen ezért is bánj szeretettel magaddal, a lelkeddel. Ha akarod, hegyeket mozgathatsz meg, valójában minden a rendelkezésedre áll, hogy megvalósítsd a céljaidat, a vágyadat. Májusban lehetőséged nyílik rá…

 

loading...