Angyali üzenetek

Angyaltarot mára: Nyugalom, minden a legnagyobb rendben!

Ne aggódj… minden elrendeződik.

Bármilyen reménytelennek tűnik is e pillanatban a helyzeted, ez a kártyalap arra kér, hogy hagyd abba az aggodalmaskodást, és lazulj el, mert minden jóra fordul.

Láttál már olyan filmet, ahol mindenki veszélyben forog, vagy ilyen-olyan bajba kerül? Egy ilyen mozidarab nézése közben az embernek azon jár az esze, ugyan, hogyan fognak ezek kikeveredni a slamasztikából? Pedig a film végéra minden a helyére kerül, és mindenki elégedett.
Ne félj, a te filmed is boldogan végződik majd. Nincs miért aggódnod. Élvezd inkább, hogyan bonyolódik előtted az élet a maga bámulatos módján! 
Te is hamar túljutsz a mostani szorult helyzeten, az élet leckéi meg hasznodra válnak a jövőben. Használd fel tehát a jelenlegi alkalmat, hogy megerősödj. Lélegezz mélyeket, legyél azon, hogy megőrizd a derűlátásodat, mindenek előtt pedig legyél laza, nyugodt és oldott, mert minden elrendeződik.

Megerősítő gondolatok:

Légy önmagad

Nagyszerű ember vagy, élvezd ki, hogy önmagad lehetsz!

Néha talán aggodalmaskodsz, szeret-e a környezeted. Ilyenkor másnak mutatod magad. Mondjuk, úgy próbálsz fellépni, beszélni vagy öltözni, mint valaki, akire felnézel. Ez a kártyalap azt mondja, hogy így is nagyszerű vagy! Nincs szükséged hát arra, hogy másokat utánozz. Valójában sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben, ha önmagad leszel.
Lehet azonban, hogy nem veled van a gond, hanem a körülötted élőkkel. Talán ők próbálnak megváltoztatni. A változás az élet része, és változtathatsz is viselkedésed egyik-másik elemén, ügyelj azonban arra, hogy ne próbálj mássá válni. 

Légy tudatában, hogy az igaz barátok olyannak szeretnek, amilyen vagy, és nem igyekeznek mássá átformálni. Megkérhetnek persze, hogy változtass veszedelmes szokásaidon, olyan változásokat azonban nem próbálnak kikényszeríteni, amelyek idegenek tőled. Keresd ezért az ő társaságukat, és ne azokét, akik nem értenek meg.

Bízz a megérzéseidben!

loading...