Olvasnivaló

Mit tegyünk, ha úgy érezzük, megtaláltuk az igazit?

Pozitív kisugárzással megszerezhetjük álmaink férfiját, akivel hosszú és boldog párkapcsolatban élhetünk.

Nőként arra vágyunk, hogy szeressenek, ám előfordul, hogy az első reakcióink a félelem, ha olyan férfival kerülünk szembe, akiről érezzük, hogy ő lehet életünk szerelme. Ilyenkor olyan kérdések járnak a fejünkben, hogy mit kell tennünk azért, hogy a férfi belénk szeressen, és hogyan érhetjük el a hosszú, boldog közös életet.

A párkapcsolatoknál fontos, hogy elérjük azt, hogy a férfi ne csak szerelemre lobbanjon irántunk, hanem úgy is maradjon. Ennek a legegyszerűbb módja az, ha a jelenre koncentrálunk.

Jegyezzük meg, hogy a férfi egy másik ember, aki azt tehet, amit akar. Sokan ott rontják el a párkapcsolatukat, hogy már annak az elején meg akarják mondani a partnerüknek, hogy mit csinálhat és mit nem. A férfiakat azonban csak elijesztjük, ha már rögtön a kapcsolat elején elvárásaink vannak velük szemben.

Amennyiben az adott férfi az, akit a sors nekünk szánt, akkor nem kell keresnünk, mert ő fog jelentkezni, és ő fogja igényelni, hogy egyre több időt töltsünk együtt. Nekünk csak az a feladatunk, hogy a jelen pillanatát éljük meg.

Ha hajlandóak vagyunk lazán, vidáman viselkedni, akkor a férfi viszonozni fogja a ragaszkodást, mert remekül érzi magát egy olyan nő mellett, aki sokat mosolyog, rugalmasan viselkedik. Ez a kisugárzás sokkal vonzóbb, mint a féltékenykedés.

Gondoljunk csak bele, hogy miért tartana minket valaki vonzónak, ha nem bízunk önmagunkban? Az ember az, amit kisugároz, emiatt nagyon fontos, hogy folyamatosan törődjünk a testi és lelki egészségünkkel.

Amennyiben tehát összefutunk azzal a férfival, akiről el tudjuk képzelni, hogy ő lehet az igazi, akkor ne aggódjunk a jövő miatt, hanem éljük meg a jelen pillanatait!

loading...