Angyali üzenetek

Válassz őrangyalt és hallgasd meg mit üzen most neked

Első Lap

Ennek a helyzetnek a gyökere egy korábbi életedben rejlik. Kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek emlékezni múltbéli élményeidre, elengedni őket, tanulni belőlük és gyógyulni általuk.

Azért húztad ezt a lapot, mert az egyik előző életedből származó élményeid és érzelmeid befolyásolják azt a helyzetet, amelyre a kérdésed vonatkozik. Abból az előző életből jól megérdemelt bölcsességet hoztál, engedd, hogy a jelenlegi helyzetben ez vezessen azáltal, hogy bízol megérzéseidben és ösztöneidben. Ezek az intuitív sugallatok egy korábbi életben szerzett tudásból származnak – bízz bennük!

Az előző életedben szereplő emberek bukkannak fel ebben az életedben. Közéjük tartoznak a lelki társak és a családtagok is. Közülük mindenkivel közös karmikus kötelékeid vannak. Lehetséges, hogy ezek a kapcsolatok a múltban fájdalmasak voltak, de most lehetőséged van helyrebillenteni azt a karmát, és megtörni a reinkarnációs ciklust, ha úgy döntesz.

Második Lap

Írd le egy papírra minden aggodalmadat, gondodat vagy vágyadat, majd tedd egy különleges, az úgynevezett isteni dobozba. Ez az elengedés egyik módszere, amellyel lehetővé teszed, hogy az istenség segítsen neked.

Az angyalok meg akarnak szabadítani az aggodalmaskodás terhétől azáltal, hogy adnak neked egy fizikai módszert, amellyel átengeded aggodalmaidat az Égnek.

Ha leírod az imáidban szereplő kéréseket vagy aggodalmakat az isteni beavatkozás számára, az az Istennel és az angyalokkal való együttműködés hatékony módszere. Akár röviden írsz, akár hosszan, ugyanazt az eredményt kapod.

Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj, és aztán szimbolikusan “add át” a papírt az Égnek. Vagy égesd el (ami útnak ereszti a leírtakat), vagy tedd be a fagyasztóba (ami megakadályozza, hogy a helyzet tovább fejlődjön), vagy temesd el (ami segíti az érzelmi gyógyulást), vagy tedd be egy isteni dobozba (lásd az alábbi teendőket).

Harmadik Lap

Használd spirituális képességeidet és természetes adottságaidat arra, hogy magadhoz vonzd a kívánt eredményt.

Az erő benned van! Ezzel a kártyával az angyalok a veled született spirituális képességekre emlékeztetnek. Talán panaszkodtál valamiről, vagy áldozatnak érezted magad valaki más akaratának a befolyása alatt.

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy természetes, spirituális teremtő képességeiddel van erőd mindent megváltoztatni az életedben.

Amikor panaszkodsz, erődet másoknak ajándékozod. A panaszkodás emellett negatív megerősítés is, amely többet vonz ugyanabból a nemkívánatos dologból.

Az angyalok szeretnék, ha a panaszkodás régi szokását felváltanád egy egészségesebb válasszal, amelynek során vizualizációd és szándékaid a kívánt eredményre irányulnak. Működik!

loading...