OlvasnivalóReinkarnáció

Biztos jelek, hogy a jelenlegi életed nem az első a Földön

Minden egyes földi életünknek célja és értelme van, minden egyes születésünkkel egy újabb és újabb leckét akar megtanítani nekünk az Univerzum. Nagyon sokan kételkednek a reinkarnáció létezésében, pedig megannyi jel biztosítja annak valódiságát. Például érezted már valaha azt a bizonyos Déja Vu érzést, amikor úgy tűnik, hogy azt az adott életszituációt mintha már egyszer megélted volna?

Habár sajnos azt sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan hány földi életünk is volt az ezelőtti előtt, az biztos, hogy ha figyelmesek vagyunk kideríthetjük, hogy már születtünk-e ezelőtt erre a bolygóra?

Az alábbiakban olvashatod azt a 8 jelét annak, hogy a jelenlegi életed nem az első a Földön

1. Vannak körülötted olyan emberek, akikről úgy érzed, mintha világ életetekben ismertétek volna egymást

A fizikai testünktől függetlenül a lelkünk újra és újra találkozhat egymással. Például míg az előző életünkben egy számunkra fontos lélek az édesanyánk szerepében létezett, addig a mostani életünkben megtörténhet, hogy ez a lélek egy jó barát szerepében tér vissza az életünkbe.

2. Olyan emlékfoszlányaid vannak, amelyek a jelenlegi életeddel nem egyeznek

Olykor az előző életeink emlékei olyan intenzívek, hogy a tudatalattink révén megmagyarázhatatlan módon felelevenednek a jelenlegi életünkben is. Egy illat, egy hang, egy érzés is elég ahhoz, hogy spontán bevillanjanak ezek az emlékfoszlányok.

3. Az a bizonyos Deja vu érzés

Ahogyan arról már beszéltünk a Deja vu érzés során úgy érzékeljük, hogy az adott életszituáció, amibe belekeveredtünk olyan, mintha már egyszer pontosan ugyanígy megtörtént volna velünk.

4. Megmagyarázhatatlan módon félsz bizonyos dolgoktól, helyektől

Mindezen félelmek gyökerei az előző életünkben keresendőek, hiszen akkor történhetett valami rossz velünk, amit az adott dologhoz, helyhez kapcsolunk. Például megmagyarázhatatlan módon félsz most a kutyáktól, pedig a jelenlegi életedben semmilyen negatív élményed nem volt a kutyákkal kapcsolatban – mindez azért is lehet, mert előző életedben megharaphatott egy kutya.

5. Képes vagy arra, hogy rálelj a lelki társadra

Pontosan érzed, amikor végre rátalálsz arra a lélekre, akivel pontosan megértetheted magad, hiszen ti már nem most találkoztok elsőre.

6. Az álmaid rendkívül élményszerűek és valóságosak

Nagyon sokszor az álmainkon keresztül nyerhetünk betekintést az előző életeinkbe, ilyenkor egy-egy olyan sarkalatos pont játszódik le az álmainkban, amelyek nagyban befolyásolták az előző életünkben hozott döntéseinket.

7. Sokszor támad az az érzésed, hogy egyáltalán nem tartozol ide, és a környezetedben minden olyan idegen

A lelked mélyén érzed, hogy az előző életedhez képest itt sosem fogsz tudni úgy kiteljesedni, mint ott, az előző életed nyújtotta közegben. Lehet, hogy ez így kissé furcsának tűnik, de hidd el, sokan éreznek így.

8. Rendkívüli intuícióval rendelkezel

Minél több életet tapasztalsz, annál nyitottabbá és befogadóbbá válsz az Univerzum energiái iránt. Ez a fajta tapasztaltság pedig remek lehetőséget biztosít arra, hogy a megérzőképességedre hagyatkozz.

loading...