Jóslás

Húzz egy cigánykártyát – fontos dolgot árul el

Az ősi hagyományokat őrző cigánykártya utat mutat Neked, ha tudni szeretnéd, hogy alakul a szerelmi életed, karriered. Tegyél fel egy kérdést magadban és válassz három kártyát, így a kártyák választ adhatnak a kérdésedre.

1.A Szerencse

Ez a kártya figyelmeztet: a szerencse mulandó, és nem láncolhatod magadhoz, ha nem hiszel saját erődben. Igyekezz kihasználni minden szerencsés helyzetet, így soha nem maradsz üres kézzel.

A szerencse, meglátogathat téged  olyan váratlan helyzetek kapcsán, melyekre nem is számítottál. Váratlanul kaphatsz valamit, de el is veszíthetsz dolgokat, melyeket egyértelműen a magadénak tulajdonítottál. Figyelj a véletlenszerű szerencsére, mert az nem mindig jelent örömforrást számodra.

2. Remény

Ha ezt a kártyáját húztad, azt jelenti, hogy tele vagy új tervekkel. Minden esélyed megvan rá, hogy ezek a tervek valóra váljanak, de a kártya figyelmeztet arra is, hogy tanuld meg magad mögött hagyni a kudarcaidat, felejtsd el az eddig elkövetett hibáidat és bízzál jobban önmagadban.

Amíg nem sikerül megküzdened a múlt szellemeivel, és nem békülsz ki azokkal az emberekkel, akik téged bántottak, nem tudsz a saját jövődre koncentrálni. A Remény csak akkor adhat erőt számodra, ha a jövőbe tekintesz!

3.Féltékenység

Ha ezt a lapot választottad, ez jellemzi jelenlegi lelkiállapotodat, akkor talán ez azt jelentheti, hogy többet szeretnél megtudni a jövőbeli szerelmi kapcsolataidról.

A kártya azonban arra is figyelmeztet téged, hogy soha ne hagyd magad a féltékenység által vezérelni, mert a lelked megreked a harag szintjén és nem tud majd onnan felemelkedni.  Tegyél meg mindet annak érdekében, hogy újra meghódítsd szíved választottját és meglátod, sikerülni fog!

loading...