Jóslás

Húzz egy kártyát, és máris megtudod, mi vár rád

Foglalj helyet képzeletben a Tarot kártyák asztalánál, helyezkedj el, és ürítsd ki az elmédet. Fontos, hogy ne gondolkodj túl sokat, egyszerűen hallgass a megérzéseidre, és válassz egy kártyát. Alatta rejlik a személyes üzeneted,

Ha az 1. kártyát választottad:

Győzelem, öröm

Jelenleg egy patthelyzet alakult ki az életedben, melynek köszönhetően nem tudod, merre indulj, melyik eshetőséget válaszd. Ugyanakkor mindkét esetben elsülhetnek jól a dolgok, ez jelzi a győzelemre való esélyt. Ám mivel egyelőre nem született meg ebben az adott helyzetben a döntés, nincs előrelépés sem, egyhelyben ácsorogsz.

Ha képes vagy felismerni azt, hogy nem feltétlenül kell választanod adott helyzetek, adott dolgok közül, akkor a 2 pálca erejét együttesen felhasználva sokkal nagyobb eredményt érhetsz el. Ez a két pálca egyben két bot is, amellyel akár átvitt értelemben tüzet is csiholhatsz, de vajon teremt-e ez vagy éppen pusztít? Rajtad áll.

Vajon képes leszel megfelelően kihasználni ezt az energiát, ami benned rejlik? A pálcákkal túl magasan lévő tárgyak után nyúlsz és nyugtalanná válsz, vagy épp ellenkezőleg, helyesen használod ezt az energiát és eszközt? Ez a lap elszántsággal és erővel ruház fel, csak rajtad múlik, hogyan leszel képes mindezt kiaknázni.

Ha a 2. kártyát választottad:

Igények, korlátok

„Semmi sem erősebb ösztön a szív érzéseinél.” Vajon másvalakire sokkal jobban figyelsz, mint önmagadra? A jövő héten hallgass a szívedre. Tegyél a partnered javára valamit, de mindenképpen figyeld meg, nem hanyagoltad-e el önmagad mások miatt. Nem figyeltek rád eléggé és a mondanivalódra mások? Van olyasmi, amit nem tudtál közölni valakivel? Netán nem fejeztél be egy adott feladatot? Vizsgáld meg, hogy kikhez nem jutottál el átvitt értelemben, és érj el hozzájuk.

A kehely az empatikus oldalad előtérbe kerülését szimbolizálja. Segíts másoknak, ha úgy érzed, hogy bajban vannak és szükségük van rád. Persze, nem kell mások helyett mindent megoldanod. Segíts adott személyeknek, hogy rájöjjenek dolgokra és elkezdjenek előrelépni, oszd meg velük a tanácsaidat és tapasztalataidat. Lehet, hogy csak egy kis biztatás kell, hogy akinek segítesz, az belelendüljön a dolgokba.

A jövő héten mások javát fogod szolgálni, és segítesz abban, hogy egyeseknek felnyíljon a szemük, és nekivágjanak adott feladatoknak. Jó tanácsokkal és helyes útmutatásokkal sokat segíthetsz. Ám az is lehet, hogy saját magadnak kell a saját dolgaidon változtatni, mert neked kell lelkileg és szellemileg érned és fejlődnöd. Talán neked van szükséged egy belső lelki utazásra. Készen állsz a felemelkedésre?

Ha az 3. kártyát választottad:

Készségek, vagyon, örökség

Úgy tűnik, hogy sok minden kell ahhoz, hogy visszaálljon az egyensúly az életedben.
Nem tudni, hogy miféle egyensúlyt is kell visszaállítani, mivel az energia önmagában létezik, és nem nézi az adott személyt, csak van. Ne feledd, az igazságszolgáltatás lehet kellemes, de akár ugyanúgy kellemetlen is. Az Univerzum fenntartja a saját rendjét, az energia mindig kiegyenlítődik. Mivel a világegyetem energiája semleges, így nem fontos, hogy a te oldaladon van-e az igazság vagy épp a másik félnél, az energia egyszerűen egyensúlyra törekszik.

Ha veled kapcsolatban esett meg igazságtalanság, akkor valószínűleg kétségbeesett voltál és elvesztetted a reményt. Ám ne feledkezz meg arról, hogy ha túlzottan belesodródsz az önsajnálatba és felesleges ellenségképet gyártasz, csak még mélyebbre süllyedsz az elkeseredésben. Lehet, hogy mindez már csak keserű illúzió, és rég nincs is olyan, aki ártani akar neked?

A jövő héten remekül fog működni az igazságszolgáltatás. Hagyd, hogy egyszerűen tegye a dolgát az Univerzum energiája, és visszaálljon az egyensúly. Lehet, hogy nem is volt akkora probléma, mint korábban hitted, csupán a kétségbeesés uralt ennyire?

Az is elképzelhető, hogy nem érkezett meg feléd valamiféle örökség vagy vagyon? Vagy éppen te magad tulajdonítottál el olyasmit, amihez a másik félnek inkább lett volna joga? Ebben is segít majd az igazságosság, és ha úgy van, hogy valakinek te tartozol valamivel, inkább engedd el az adott dolgot, így ki tud egyenlítődni az energia.

 

loading...