Angyali üzenetek

Mihály arkangyal üzenete újév napján

Mihály arkangyal üzenete újév napján:

„Egész évben vigyázok rád és támogatlak téged Isten Szeretett gyermeke! Az év minden napján melletted vannak az angyalaid, és mindenben segítenek, vezetnek és vigyáznak rád. Mindig arra biztatunk, hogy vedd észre: Isten Szeretett gyermeke vagy. Ott van benned az Isteni szeretet fényszála, amely összekapcsol Forrásoddal, az Univerzummal, Istennel, a Szeretettel, nevezd, ahogy akarod. Arra biztatlak, hogy már ma tudatosítsd magadban ezt az összekapcsolódást. Arra biztatlak, hogy már ma tudatosítsd magadban, hogy Isten, a Forrásod, az Univerzum, a Szeretet nem hagyott el, nem mondott le rólad, nem haragszik rád, nem vert meg téged, nem büntetett téged, nem akar rosszat neked. Sőt! Most, ebben a pillanatban is egy energiaszál kapcsol össze téged Vele. Következésképpen sohasem hagytad el Őt. Most is a része vagy, most is a gyermeke vagy, és most is szeret téged.
Arra biztatlak, hogy tudatosítsd magadban, hogy Isten, a Forrásod, az Univerzum, a Szeretet itt van veled, itt van benned, megtart téged, szeret téged, segít téged, megáld téged, támogat téged és csak jót akar neked. Ezért elküldte hozzád angyalait, elküldött hozzád bennünket, hogy vigyázzunk rád, és minden emberre, hisz mind Isten gyermekei vagytok (még ha néha ezt nem is vagytok hajlandók meglátni egymásban) és az otthonaitokra.
Ma segítek neked újra felfedezni, megélni ezt az isteni összeköttetést, segítek neked megmártózni Isten gyógyító Szeretetében, és újra csatlakozni ahhoz a támogató, gyógyító bőségenergiához, amely folyamatos áramlásával létrehozza, felépíti és gyógyítja a világot.
Mi, angyalok vigyázzuk otthonodat, de nemcsak a kőből és téglából készült házadat, hanem a valódi otthonodat, az egész teremtett világodat is.”

Ma érdemes megkérned Mihály arkangyalt, hogy öleljen körül védelmező angyali szeretettel téged, ölelje körül az otthonodat é az egész teremtett világodat.

loading...