Jóslás

Válassz egy kártyát, hogy útmutatást kapj!

Kissé lehangoltnak érzed magad mostanában? Ez az időszak mindenkinek nehéz, ezért hoztunk néhány spirituális üzenetet, mely elősegítheti a lelki jóllétedet, és azt, hogy felkészülhess az előttünk álló hétvégére.

Ha az egyes kártyát választottad:

Végezz olyan tevékenységeket hétvégén, melyek a kreatív erőidet növelik. Ne agyalj azon, hogy milyen tevékenységeket szeretsz, de még eddig nem volt rá időd, hanem csinálj valami igazán élvezeteset. Remek elfoglaltság lehet bármilyen alkotás, hiszen kiszabadít a hétköznapi élet mókuskerekeiből, és energiával tölt fel. A kreativitásod egy ajándékkal is készül neked, mely már régóta elfelejtődött, de végig benned élt. És ki tudja, mikor válik jövedelmező üzletté az adott tevékenység?

Ha a kettes kártyát választottad:

Ez a kártyalap reményt és egyensúlyt hoz magával, és emlékeztet arra, hogy mindannyiunkban ott van az isteni szikra. Teljen úgy ez a hétvége, ahogy neked a legjobb. Kapcsold ki a külső hangokat, vegyél egy megnyugtató fürdőt, olvass, mozogj egy kicsit, és tápláld magad egészséges ételekkel. Hangolódj magadra, és élvezd az aktív pihenés varázsát.

Ha a hármas kártyát választottad:

Az utóbbi időszak nem volt könnyű a számodra, és rendkívül kimerített. Az életed olyan szakaszában vagy éppen, amelyben spirituális, érzelmi és fizikai értelemben egyaránt erősnek kell lenned. Használd ki a hétvéget, és írd le az intuícióidat, vagy várj egy álomra, ami megmondja, mi lenne számodra a legjobb. Ne hozz meggondolatlan döntéseket, és ne vonj le hirtelen következtetéseket. Ne feledd, nem vagy egyedül! Beszélj egy barátoddal, arról, amit érzel, vagy mondj egy imát a spirituális vezetődnek. Ne feledd, nem vagy egyedül!

loading...