Olvasnivaló

Ne feledd: ma tízmilliószoros nap – fordítsd a hasznodra!

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tízmilliószoros napok teremtő napok, melyeken a gondolat ereje tízmilliószorosan hat, és vonzza be, amire gondolunk. A tibeti buddhista hagyományból erednek, ezeken a napokon Buddha életének különböző állomásairól, csodatévő cselekedeteiről, megvilágosodásáról, első szentbeszédéről és mennybemeneteléről emlékeznek meg. Ezért is nevezik más szóval Buddha-napoknak a tízmilliószoros napokat.

Jobb tehát pozitívnak lenni, nem mérgelődni és nem vitázni ezeken a napokon. A tízmilliószoros napokon tett kívánságok is tízmilliószoros valószínűséggel teljesülhetnek, így tehát érdemes az álmokra, célokra fókuszálni.

Kezdjétek a teremtést rögtön ébredés után! Már reggel döntsük el JÓ NAPOM LESZ!

Legyetek egyszerűen boldogok, álmodozzatok bátran és lehetőleg kerüljétek a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket, és ti se panaszkodjatok!

Ne görcsöljetek rá semmire, ha mégis jön egy-két rossz gondolat, csak ismerjétek fel, nevessétek ki és engedjétek el.

Ne kritizáljatok senkit, magatokat sem, próbáljátok mindenkiben a jót észrevenni! Minden emberrel, akivel ma találkoztok legyetek kedvesek, mosolyogjatok rájuk és dicsérjétek meg valamiért. Ha így tesztek, akkor a viszonzás is ilyen lesz.

A nap folyamán figyeljetek a hálaadásra! Köszönjétek meg a legapróbb dolgokat is, a legkisebb örömöket is, legyen hála és szeretet a szívetekben.

Este lefekvés előtt vegyétek számba mindazt a jót, ami történt veletek.

loading...