A HoldOlvasnivaló

Ma nagyon fontos nap van – Sorsfordító átalakulás

Isten hozott mindenkit a Skorpió szezonban, csodálatos energiák érkeznek most az Univerzum felsőbb szféráiból, melyek felhívást hordoznak minden lélek számára a nagy átalakulásra!

A csillagok és égi segítők minden lélek számára, így számodra is lehetőséget adnak, hogy megújulj és újjászüless lelked mély, és tiszta fényéből. Nézd csak meg Földanyát, ahogyan átalakul, megújul, és felkészül egy következő fejezetre. Nem fél a változástól, örömmel változik, és enged el, hogy aztán megújulva, erőtől duzzadva szülessen újjá.

A Skorpió jele mély jelentéseket hordoz magában, jelképezi egy lélek útját, egy lélek átsegítését a földiből a túlvilágra. Jelképe a Főnixmadárhoz hasonló újjászületésnek, megújulásnak, aki képes a hamvaiból újra és újra életre kelni, feltámadni. Lehet, hogy most te is olyan életszakaszodban tartasz, amikor el kell engedned valamit, aminek elvesztése, elengedése lelked egy részének halálát jelenti, úgy érzed te is elveszel most abban a változásban, amin keresztülmész. Valójában azonban olyan folyamat része vagy, mely az Univerzum legmélyebb misztériumának erejével kapcsol össze Téged, a legősibb körforgás energiái ébresztenek most rá arra, hogy valódi erőd, valódi lényed, és fényed örök, és halhatatlan. Minden nehéz elengedést, egy sokkal varázslatosabb és szebb jövő követi, melyben valódi utadhoz érsz, melyben önmagadra, valódi lelki társaidra, valódi céljaidra találsz.

Ez a körforgás, ezeknek a ciklusoknak a váltakozása valójában az ÉLET üzenetét hordozzák, a REND üzenetét, mely a te életedben is tökéletesen működik.

Ahogy a Főnix madárnak, most neked is meg kell tapasztalnod saját erődön keresztül az újjászületés szent misztériumát. Meg kell tanulnod, hogy bármi is jön, egyvalami tesz bennünket erőssé és legyőzhetetlenné: a lelkünkben lévő isteni fény esszenciája, mely képes bármikor átalakulni, elveszni, és aztán újra és újra feltámadni, még erősebben, még fényesebben…

Valaminek a vége, valaminek a lezárása nem szomorú fejezete az életünknek. Inkább egy új kezdet, mely egy magasabb rendű célt szolgál, mely egy magasabb rendű utat követ, melyen sokkal több csoda vár ránk, mint abban a régiben…

Igen, az életbe néha bele kell halni…néha mindent el kell engedni, hogy aztán egy olyan új világot építsünk, melyben Teremtőnk fényének áldása minden pillanatban ragyog ránk…

Csodálatos energiák segítenek most minket, hogy egy újfajta intuitív kapcsolódáson keresztül éljük meg életünket, és lelkünk rezgésének, spirituális tudatosságunk emelkedésének ajándékaként tisztán kapcsolódjunk a bennünk élő Teremtő forrás szerető iránymutatásával.

Mindenszentek előestéjén október 31-én az égi és földi világ közti fátyol elvékonyodik, így segítve elő a tiszta kapcsolódást az égi segítők fénylények világával. Ez készíti elő azoknak az az energiakapuknak a nyitását, melyen keresztül angyali seregek gyógyító rezgései érkeznek el hozzánk, és amik által még intenzívebben érezhetjük a lélek igazságainak rezgéseit és az angyali világ létezésének valódiságát.

Kérlek, hogy nézz bátran szembe önmagaddal a következő hetekben, engedj el mindent, ami már nem működik, ami csak elveszi az energiád. Kérlek, hogy végig maradj hű a következő időszakban lelked igazságához, és ezek szerint hozz döntéseket és cselekedj. Fogadd el, és tiszteld a természet isteni rendjét, és kapcsolódj lelkeddel áldott, szentelt térben, ahol a csendben Isten hangja szól hozzád és mutatja neked lelked valódi, egyetlen, igaz útját.

Forrás

loading...