4-es: a Föld száma

– 2020 számjegyeinek összege 4, ami a Föld száma – kezdi a magyarázatot Zéro. – Már tavaly novemberben jeleztem, hogy 2020-ban komoly akadályokat kell leküzdenünk, és a környezetünk és az anyagi biztonságunk megőrzése lesz a legfontosabb. A numerológiában a 4-es szám mindig nehézséget jelent, általában a 4-es számú személyes év is sorsfordító próbatételeket hoz. Ebben a dátumban pedig kétszer is előfordul a 20-as szám, ami a számmisztikában korlátozásra, akadályoztatásra utal.

– A zéró felerősíti annak a számnak az energiáit, amelyik mellett áll. A 2020-as számban kétszer 20 szerepel! A 2-es a Hold, az érzelmek jelölője: labilitást, befolyásolhatóságot jelez. A média szinte korlátlan hatalma által a 21. században sajnos lehetővé vált a tömegek nagymértékű manipulálása. Idén ugyanezt tapasztalhatjuk, még fokozottabban.

A koronavírus-járvány komoly figyelmeztetés az emberiségnek, mert megújulásra van szükségünk.

– A mérték, a szabályok, a keretek elfogadása, megtanulása és a teremtés a feladatunk – összegzi szakértőnk a tanulságokat. – Ez év végéig van lehetőségünk mindebből levonni a helyes következtetéseket, és új célokat kitűzni. Felelősek vagyunk a saját életünkért és egymásért is.

A tavasz új reményt hoz

Jó a rosszban, hogy a sok érzelmi energia felerősíti bennünk az összetartozás érzését.

– A vírus „hazaküldött” minket, hogy újra felfedezhessük az otthon, a család és a haza régi alapértékeit. Most rá is vagyunk kényszerítve, de jó látni, hogy képesek vagyunk összefogni a biztonságunk érdekében. A szeptember az éven belül egy 4-es hónap, sajnos a november is hasonlóan nehéz lesz. Decemberben azonban remélhetőleg megláthatjuk a fényt az alagút végén. A numerológia szerint 2021-ben mindenképpen fellélegezhetünk, és tavasztól beindulhat a gazdaság.

Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!

ÁLDÁS

Üdvözlettel:

Bellatrix

Forrás