Angyali üzenetek

Itt a Telihold – Angyalaid fontos figyelmeztetést küldtek!

Október első napján a Telihold a tüzes Kos jegyében köszönt ránk. A Kos jegyre jellemző a hevesség, az akarat, és az indulatok.

A Kos a versengésről, az önzésről és az ego előtérbe kerüléséről szól. Ezek azt eredményezhetik, hogy kevésbé vagy te és mások is érzékenyek egymás igényeire. Inkább rivalizálás indul el, ami szinte törvényszerűen konfliktushoz vezet. Nem baj, ha kiállsz magadért, de ezt nem szabad mások rovására tenned.

Mivel a Telihold témája az elengedés, így most lelkünket megszabadíthatjuk mindattól a bennünk tomboló, elfojtott mérgező érzéstől, amit tudattalanul már jó régóta magunkban tartogatunk.

Mindaddig, amíg tudattalanunkban, gyermekkorunkban ért lelki traumák miatti bűntudatot, sértettséget, kimondatlan szavakat őrzünk, addig azok állandó feszültségforrások, elakadások és lelki lehangoltság melegágya lehet.

Oldozzátok fel magatokat, és ne kételkedjetek tökéletességetekben.

Igaz, hogy feszült hatásokkal érkezik a Telihold, és nehezebbnek érezhetjük az energiákat, de kérlek benneteket ne erre fókuszáljatok. Ez a feszültség abból adódik, hogy még mindig ragaszkodtok a megszokott érzésekhez, helyzetekhez, kialakult rutinokhoz.

Ahogy befogadóvá váltok az újra, és felszabadítjátok lelketeket a korlátozó beidegződésektől, máris észreveszitek az élet jó dolgait, és másképp tudtok tekinteni a nap minden percére.

Sajnos teliholdkor több a baleset, szóval fokozottan elővigyázatosnak kell lenned az utakon. A telihold mindig a szembejövő járművek veszélyét jelzi. Csak kellő odafigyeléssel és a sebesség felelősségteljes megválasztásával kerülheted el a legrosszabbat, a balesetet.

Maga a telihold csütörtökön éjjel 23:05-kor lesz, de hatását még pénteken is érzékelheted.

loading...