A Hold

Ma Szűz Újhold – Új biztonság teremtése

A csütörtöki újhold új kihívások, új helyzetek elé állít. Ha aktívan részt veszel a változásban, akkor természetesen valamelyest beleszólásod is lehet a dolgok alakulásába. De ehhez az kell, hogy józan, gyakorlatias és precíz legyél.

A Szűz újhold napján újratervezhetsz.

Ennél ragyogóbb lehetőséged most biztosan nem lesz. És ne csodálkozz, ha az egyszerű dolgaid is újszerűen hathatnak rád! Érdemes kicsit meditálnod, és átgondolnod a részleteket is. Ma mindehhez lesz türelmed, utána pedig folytathatod a megszokott napi rutint.

Újhold lévén, most célszerű külső segítséget kérni, ha önmagunk nem boldogulunk életünk problémás területeivel.

Remek energiákat kapunk ahhoz, hogy vágyainkat a legapróbb részletekig kidolgozzuk. Emellett tudatos fejlődésünkben átértékelhetjük mindazt amiben hiszünk, ami biztonságot nyújt számunkra, és ami a saját utunkon való haladásunkat támogatja. Távoli célokért tehetünk, ami egyensúlyt, harmóniát hoz az életünkbe.

Itt az idő, hogy újratervezd a céljaidat.

A csütörtöki újhold ragyogó alkalom erre. A Szűzben együttálló Nap és Hold, vagyis az újhold segít, hogy az újratervezés józan, gyakorlatias és precíz legyen. Ezek olyan értékes tulajdonságok, amelyek nélkül nem juthatsz egyről a kettőre. A Szűz szimbolizálja a korrektséget, a megbízhatóságot, a részletek iránti igényességet. Amennyiben ez utóbbit túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá válsz. Ettől tartózkodj, ahogyan a túlzott kritikusságtól is. Nem leszel népszerű, ha mindig megmondod a véleményedet. Ez csak akkor fogadható el, ha építő, és – ma az újholdra való tekintettel – újító jellegű.

Az újhold csütörtökön 13:01-kor lesz, így az egész napra érvényes a hatása. De igazán 13:01 után hozza a megújulás esélyét.

Ugye, élsz vele?

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...