AngyalmágiaHétköznapi varázslatokVarázslási tanácsok

Tudatalatti befolyásolás – egy nagyon erős technika

Ez egy nagyon hatékony technika, de mivel itt már a másik ember tudatába beleavatkozunk az ő tudta nélkül, ez már fekete mágia, ami visszaüthet. Csak olyan esetben használd, amikor biztos vagy abban, hogy nem árthatsz ezzel
senkinek és a szíved mélyén is érzed, hogy nincs benned rosszindulat és nem élsz vissza jogtalanul ezzel a lehetőséggel.

Technika leírása :

Ez a módszer akkor a leghatásosabb, amikor alszik másik fél, mert a tudatalattija akkor a legfogékonyabb a befolyásolásra.

1. Kösd össze magad a homlokcsakrádon keresztül a másik féllel, egy arany fénysugárral. Tehát képzeld el, hogy homlokotokon keresztül össze vagytok kötve egy fénylő aranykötéllel.

2. Képzeletben ezen a kötélen keresztül kezdj el ellentétes képeket küldeni a másik elméjébe. Pl. Angyal-démon, Férfi-Nő, Tél-nyár, Fehér-fekete, stb.

Minden képet tarts ki legalább 20-30 másodpercig. 6 ilyen ellentétpárt küldj át a másik embernek.

3. Ha megvoltak az ellentétpárok, akkor küld át a befolyásolandó személynek azt a képet, amit el szeretnél nála érni. Ezt a képet legalább 1- 2 percig küld. Lásd ahogy az aranyló fénykötélen keresztül átmegy az információ a másik fél elméjébe.

Pl. Lásd ahogy fizetésemelést kapsz a főnöködtől és ezt az információt küld a főnöknek. Vagy egy üzlet megkötése előtt, lehet befolyásolni a másik félt, hogy előnyös üzletet kössetek! Vagy egy állásinterjú után, hogy te kapd meg az állást!

De ne feledd : csak olyan befolyásolást csinálj, amivel nem ártasz senkinek!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...