Angyali üzenetekHoroszkópok

Te is szoktál valakit vagy valamit hibáztatni azért, amit épp átélsz?

Amikor az embert valamilyen fájdalom éri igyekszik megtalálni a történtek okát. Minél jobban igyekszik, annál valószínűbb, hogy talál egy vagy akár több bűnbakot, aki miatt a dolog történt.

Te is szoktál valakit vagy valamit hibáztatni azért, amit épp átélsz?

Előfordul, hogy önmagadon kívül keresed az okát annak, amit érzel?

Mintha érzéseid, és az ahogyan kezeled őket, valahonnan máshonnan származnának.

Sokan tapasztalták már meg valamikor életük folyamán, hogy ha valaki mást hibáztatnak a velük történtekért, ezzel figyelmet tudnak magukhoz vonzani.

DE!

Ahelyett, hogy figyelmünket arra helyeznénk, amit megteremteni vagy megtapasztalni szeretnénk, vagy amit önmagunkban meg tudunk változtatni, gyakran arra pazaroljuk teremtő energiánkat, hogy megerősítést kapjunk abban, miért is rossz vagy megoldhatatlan az adott helyzet.

Mi lenne, ha ezentúl hibáztató késztetéseinkre úgy tekintenénk, hogy ezek lehetőséget adnak önmagunk mélyebb ismeretére, arra, hogy felismerjük saját félelmeinket és korlátainkat?

A külvilágot hibáztató helyzetek segítenek meglátni, mikor akarunk magunkhoz kívülről figyelmet vonzani azzal, hogy eljátsszuk az áldozat szerepét.

Lehetőséget kell adnunk magunknak, hogy leépítsük azokat a hiteket, amelyeket nem tartunk tovább minket segítőknek, és helyettük kiépítsük azokat, amelyeket szándékunk szerint választunk. Ehhez arra van szükség, hogy először is figyelmünk segítségével felismerjük láthatatlan hiteinket, amelyek ismétlődő mintákat teremtenek életünkben. Így rádöbbenhetünk, hogy tapasztalatainkat hiteink vonzzák magukhoz, ezáltal pedig elindulhatunk a tudatos teremtés szabadsága felé.

Sokat segíthetünk magukon, ha egyszerűen feltesszük a kérdést:

“kit vagy mit okolok azért, ami most történik velem?”

Vagy pedig, figyeljük meg, miért vagyunk haragosak vagy bánatosak, majd kérdezzük meg magunkat:

“mit gondolok, valójában kinek a hibája ez”?

Válaszunk belátásokhoz vezet.

A hibáztatás megfoszt minket attól, hogy megvalósítsuk álmainkat.

Ha készen állsz arra, hogy más lehetőségeket is felfedezz és álmaidat megvalósítsd, csak el kell döntened, hogy ezen túl saját teremtményedként tekintesz mindarra, ami történik veled, és ennek köszönhetően megtapasztalod, milyen hatalmas belső erővel bírsz.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...