Jóslás

Válassz egy tündért – fontos üzenete van számodra

Szakíts egy kis időt magadra, és tedd fel a kérdést – milyen karmikus eseményt tapasztalok meg a jövő héten?

Nézd meg alaposan a fenti képet, válaszd ki a neked tetsző tündért, amelyikkel legjobban rezonálsz, és máris megtudod, mire kell számítanod.

 

Ha az  1. tündért választottad

Sokan kétségbe esnek, amikor az életükön eluralkodik a káosz, kicsúszik az irányítás a kezeik közül. Ezzel szemben vannak olyan emberek is, akik üdvözlik a változásokat, és úgy fogják őket fel, mint az életüket átrendező magasabb hatalom nyilvánvaló befolyása. Ezek a változások azért jelennek meg, mert az utazásod részét képzik, Isten ülteti őket az életedbe, hogy összehangoljanak lelked sorsával. Ahelyett, hogy pánikolsz, változtass a hozzáállásodon és üdvözöld megfelelően ezeket a rejtett áldásokat, mert ezek bizony ajándékok.

Ha az  2. tündért választottad

A boldog és örömteli életet úgy lehet elérni, ha reális elvárásaink vannak másokkal szemben. Hagyd abba mások irányítását. Ezzel leveszed róluk a nyomást, miszerint úgy kell gondolkozniuk, ahogyan te azt elvárod. Itt az ideje, hogy egy „belső leltárt” készíts a másokkal szembeni elvárásaidról. Légy őszinte, és kérdezd meg magadtól: túl nagyok az elvárásaim?

Ha az  3. tündért választottad

Mindannyian képesek vagyunk varázsolni saját életünkben. Készségekkel, tudással és természetes hajlamokkal jöttünk erre a világra, hogy sikeresek legyünk törekvéseinkben. Ha nem tetszik az irány, amit választottál, változtasd meg! Mindig is volt hatalmad!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...