Horoszkópok

Ők a legőszintébb csillagjegyek – te köztük vagy?

Kos

A Kos arról híres, hogy hiába nem szeretne valaki hallani bizonyos dolgot, ő kíméletlenül az illető képébe vágja. Ha nem tetszik neki valami, ő nem fogja magát visszafogni, hanem mindig hangot ad a véleményének.
Valaki megbántotta vagy egyszerűen csak rosszul áll rajta a ruha? Ő nem fogja magában tartani a megjegyzését.
Eleme a Tűz, és az ebből adódó heves szenvedéllyel harcol az igazáért. Véleménye mindig tiszta és egyenes, a szívéből jön. És ahogy a tűz, néha a Kos szavai is pusztítóak tudnak lenni brutális őszintesége miatt.

Rák

Minél közelebb kerülsz emberileg egy Rákhoz, annál könnyebbé válik számára az őszinteség. Szerető, gondoskodó ember lévén ugyan megengedhetetlen számára a hazugság, de rendkívül kíméletes.
Ha még nem ismer valakit, akkor zárkózottnak tűnhet és inkább nem mond semmit, minthogy hazugság hagyja el a száját.
A családja és a barátai azonban tudják, hogy a Rák számára nincs hely a hazugságnak az emberi kapcsolataiban, ezért sosem füllent.

Oroszlán

Ahogy neve is mutatja, az állatok királya nem fél semmitől, így az igazmondástól sem. Ő nem az az ember, aki kegyes hazugsággal nyugtat meg, ha megkérdezed tőle, hogy nagy-e a feneked a nadrágodban, mivel ő kerek perec meg foga neked mondani, ha igen.
Az Oroszlán ösztönös vezető és ez csak akkor működik, ha valaki egyenes és igaz, ezért nem hazudik soha.
Nagyon büszke is őszinteségére, és sosem engedné, hogy egy hazugság bemocskolja makulátlan hírnevét.

Szűz

A Szűz nem olyan makulátlan igazmondó, mint az előbb említett csillagjegyek, de füllentései szinte minden esetben ártatlanok.
Hajlamos rá, hogy eljárjon a szája, de sosem terjeszt valótlanságokat. Ha nem mond igazat, az csakis akkor van, amikor valaki más érzéseit próbálja kímélni.
Nagyon segítőkész ember, aki minden helyzetben arra törekszik, hogy senki ne bántódjon meg, és ha ilyenkor nem is a színtiszta igazságot mondja, az is csak azért van, hogy ne eszkalálódjon tovább a konfliktus. Szándékai mindig tiszták és jóindulatúak.

Nyilas

Kijelenthetjük, hogy ez a jegy a legőszintébb, mert egész életében kerüli a hazugságot. A környezetével mindig őszinte és nyílt, néha talán túlságosan is, így sarkos véleménye miatt gyakran keveredik konfliktusba.
Az igazmondást azonban visszafelé is elvárja, tehát egy Nyilassal szemben soha nincs helye még jóindulatú ferdítésnek sem. Ha valakit hazugságon kap, szinte lehetetlen a szemében visszaállítani a jó renomét.
Ugyan túlzott őszintesége olykor teher lehet a családja és barátai számára, de mindenképpen értékelendő, hogy ennyire tabu számára a hazudozás.

Üdvözlettel:

Bellatrix

Forrás

loading...