A Hold

Itt a Telihold – mutatom mit tegyél

Erős, szenvedélyes energiája van  az Oroszlánba lépő teliholdnak.

Erőt, kezdeményezést, bátorságot hoz ez a nap. Itt az ideje, hogy megtedd, amit szeretnél, lépj!

Viszont figyelj arra, hogy az ezzel járó erős érzelmek ne vegyék át a vezérlést az életedben. Mielőtt bármibe kezdenél, légy körültekintő.

Ellentétes minőségek között őrlődhetsz: a Vízöntő az egyenlőségre való törekvést, az Oroszlán a hierarchikus rend utáni vágyat erősíti, melytől te is és mások is összezavarodhatnak. Tőled és az aktuális élethelyzetedtől függ, hogy éppen melyiket tartod fontosnak: az egyenlőséget, avagy a hierarchiát. Ezen a napon jobb, ha nem az ellentétet, hanem a közös pontokat keresed, hiszen így nagyobb eséllyel úszhatod meg viták nélkül a napot.

A mostani teliholdkor nem kisebb energiák állnak majd szemben, mint a Vízöntő egyenlőségre való törekvése és az Oroszlán hierarchikus vágyakozásának energiája, valamint az életben az otthon és a munka viszonya. Feszültséget érezhetsz belül, ha nincs az életedben ez egyensúlyban. Ez bizony még konfliktusokhoz is vezethet. Az érzelmek, az ösztönök a Hold tulajdonságai, teliholdkor érik el csúcspontjukat, használd ki a megnövekedett erejüket és az intuíciódat a kapcsolataidban kialakult feszültségek leküzdésére. A tudatosságod most lehetővé teszi, hogy átlásd a kapcsolataid egy magasabb szintről. Meglásd azok dinamikáját, és a kapcsolataidban lévő diszharmóniát okozó negatív érzéseket. A telihold hatalmas erejét ideje intuitív módon kihasználni, amit szeretnél most elkezdeni, megvalósítani, azt képes leszel sikerre vinni!

Hold az Oroszlán jegyébe lép, ami felerősítheti benned azt az érzést, hogy neked kell a középpontban lenned. Az Oroszlán szereti a ragyogást és a pompát, és egy olyan jegy, ami jellemzően szereti, képes elfogadni saját magát. Ezeket az érzéseket erősítheti fel a telihold mindenkiben, ami végső soron eredményezheti azt, hogy aki eddig úgy érezte, hogy nincs egyensúlyban önmagával, a környezetével, most változást érzékelhet

Legyél közvetlen, magabiztos, és őszinte, lépj a tettek mezejére!

Üdvözlettel: 

Bellatrix

 

loading...