A HoldHétköznapi varázslatok

Ma éjjel telihold – fordul a sorsod: mutatom, mit csinálj!

Min­den  te­li­hold egy va­rázs­la­tok­kal teli, finom pil­la­nat, me­lyet a hát­tér­ben gon­do­san elő­ké­szí­tett meg­le­pe­té­sek fű­sze­rez­nek. Ebben az idő­szak­ban a kap­cso­la­tok el­mé­lyül­nek, csak merd meg­élni a másik kö­ze­le­dé­sét, in­ti­mi­tá­sát!

Csakis rajtad áll, mennyire adsz teret  a fejlődésnek, de lelki sebeid gyógyulása után hamar megtapasztalhatod áldozatos munkád gyümölcsét.

Ebben az időszakban amennyire csak lehetőséged engedi,

légy nagyon könyörületes, önzetlen és megbocsátó, ne adj teret vitáknak, inkább távolodj el az olyan negatív helyzetekből, ahol mindezek felbukkannak.

Telihold idején, különösen most, meglepően erős kötelékek alakulhatnak ki. Ne félj ezeket megélni, aki pedig közeledni akar, azt engedd magadhoz.

A teliholdnak köszönhetően sokkal fogékonyabbak és befogadóbbak leszünk az újra.

Az érzelmeket elfojtani felesleges energiapazarlás, mondd el bátran, ha valami a szívedet nyomja, légy őszinte magadhoz és a környezetedhez, ez az időszak segít a félreértéseket is rendezni.

Kívánni többféleképpen is lehet:

leírhatod egy papírra, de akár ki is mondhatod hangosan – a lényeg, hogy egyedül legyél, és ne zavarjon ebben senki. Bármelyik módszert is választod, „küldd el” a kívánságodat az Univerzumba, és kész. Utána ne foglalkozz vele, ne gondolkozz azon, hogy valóban hallották-e („elég hangosan mondtam?”), vagy olvasták-e („lehet, hogy közelebb kellett volna tennem a cédulát az ablakoz?”), mert a Világegyetem nem úgy működik, mint a földi csomagküldő szolgálatok, ahova többször is oda lehet (vagy kell) telefonálnod, hogy elfogadták-e a „rendelésedet”.

A kívánság megrendelése a hited révén valósul meg: pont azért, bízol és nem kételkedsz, és a vágyadat miután leírtad vagy kimondtad, elengeded. Ha így teszel, meglátod, működni fog!

Ha van autód, gyakorolhatsz például a parkolóhely szerzéssel. Ha tudod, hogy olyan helyre kell menned, ahol általában nem tudsz parkolni, olyan sok az autó, akkor indulás előtt rendelj magadnak egy szabad parkolót. Egyszer. Előfordulhat közben, hogy valaki felhív, és másfelé mész, vagy megfog a piros lámpa, de a lényeg, hogy mire odaérsz, „szerencséd lesz”, és kiáll egy autó a parkolóból, és felszabadul a helye.

Ezután van még egy fontos dolgod: be kell ismerned, hogy működött a dolog, sikerült a „rendelésed”, azaz teljesült a kívánságod. Tehát már hiszel benne, és a következő előtt talán már egyáltalán nem félsz attól, hogy nem sikerül.

Cselekedj szeretettel!

Ha szeretetet adsz, szeretetet kapsz, anélkül, hogy kérned kellene. Ezért ma különösen legyél kedves, mosolygós és jószívű a környezetedben élőkkel. Gondolj gyakran a mondásra, miszerint a szeretet az egyetlen, amit ha megosztasz, megsokszorozódva tér vissza hozzád!

Üdvözlettel: Bellatrix

loading...