Angyalmágia

Tudatalatti befolyásolása – egy nagyon erős módszer, ami mindig működik!

Ez egy nagyon hatékony technika, de mivel itt már a másik ember tudatába beleavatkozunk az ő tudta nélkül, ez már fekete mágia, ami visszaüthet.

Csak olyan esetben használd, amikor biztos vagy abban, hogy nem árthatsz ezzel senkinek és a szíved mélyén is érzed, hogy nincs benned rosszindulat és nem élsz vissza jogtalanul ezzel a lehetőséggel.

Technika leírása :

Ez a módszer akkor a leghatásosabb, amikor alszik másik fél, mert a tudatalattija akkor a legfogékonyabb a befolyásolásra.
1. Kösd össze magad a homlokcsakrádon keresztül a másik féllel, egy arany fénysugárral. Tehát képzeld el, hogy homlokotokon keresztül összevagytok kötve egy fénylő aranykötéllel.
2. Képzeletben ezen a kötélen keresztül kezdj el ellentétes képeket küldeni a másik elméjébe. Pl. Angyal-démon, Férfi-Nő, Tél-nyár, Fehér-fekete, stb.
Minden képet tarts ki legalább 20-30 másodpercig. 6 ilyen ellentétpárt küldj át a másik embernek.
3. Ha megvoltak az ellentétpárok, akkor küld át a befolyásolandó személynek azt a képet, amit elszeretnél nála érni. Ezt a képet legalább 1- 2 percig küld. Lásd ahogy az aranyló fénykötélen keresztül átmegy az információ a másik fél elméjébe. Pl. Lásd ahogy fizetésemelést kapsz a
főnöködtől és ezt az információt küld a főnöknek. Vagy egy üzlet megkötése előtt, lehet befolyásolni a másik félt, hogy előnyös üzletet kössetek!Vagy egy állásinterjú után, hogy te kapd meg az állást!

De ne feledd : csak olyan befolyásolást csinálj, amivel nem ártasz senkinek!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...