Angyalmágia

Az elementár érzékelése és levétele

Az elementár a mágusok, és a boszorkányok, a gondolati mágia révén tudatosan, esetleg civil személyek spontán, öntudatlan tevékenysége által létbehívott (nem elírás!) gondolattest.

Ezt különböző jellegű, tulajdonságú és minőségű energia veszi körül. A gondolati síkon való megjelenést követően teremtője életet lehel belé, azaz lélekkel ruházza fel, majd formát, alakot kap az éterikus síkon és végül – ha az őt alkotó teremtője úgy akarja -, megjelenik a fizikai síkon is. Az így létbehívott elementár az emberi aura megfelelő rétegében elhelyezve végrehajtja a teremtője által rábízott feladatokat. A derék és a tarkó közti területen kapcsolódik az emberhez.

Elementárt a kórházban is nagyon könnyen összelehet szedni, ezért ajánlatos mindig beteglátogatás előtt felrakni magadra egy arany gömbös védelmet.
Megállapíthatjuk, hogy ezek az elementárok igen fejlett egyéniséggel és egyedien csak rájuk jellemző személyiséggel rendelkeznek, de mindemellett megmaradnak fiktív, gondolati úton létbehívott, tudat szülte lényeknek.
Kinézetre alaktalan, amorf lények. Teremtőjüknek a rájuk bízott feladat teljesítését követően feltétlenül le kell bontania őket, mivel ellenkező esetben energiát rabolva élősködni kezdenek – adott esetben akár teremtőjükön is,
korlátozva az emberi szabadságot. Ezek az elementárok kiszívják az életerőt, sivárrá teszik a lelki életet, elhomályosítják a szellemet és az általuk megszállva tartott ember kontroll nélküli szolgájukká válik. Így a személyiség tudattalanul egy teljesen új karmát gyűjthet össze saját maga számára, és ez által teljes
mértékben elvesztheti identitását.

Az elementár érzékelése és levétele :
– Fogd meg a bal csuklóját a személynek, a bal kezeddel, úgy, hogy 3 ujjal, kitapinthasd a pulzusát.
– Tégy magadra védelmet!
– Hunyd be a szemed és képzelj el a páciensed testében egy aranygömböt és kezd el képzeletben tágítani, növelni.
– Ha van elementár a vizsgált személy aurájába, akkor érezni fogod, ha beleütközik az aranygömb. Ilyenkor sok esetben érezheted azt, hogy zsibbad a karod, de azt is megérzed, hogy ha valamilyen akadály került az energiagömb útjába.
– Kérj a teremtőtől egy arany fényoszlopot, majd képzeld el, hogy a paciensed egy égig érő fényoszlopban áll.
– A jobb kezedet tedd a koronacsakrájára, és képzeld el, hogy a bal kezeden is és a jobb kezeden is áramlik az energia a fénygömbbe, ami ettől folyamatosan tágul.
– Lásd és érezd, hogy a táguló fénygömb leszakítja az elementárt és az felszívódik a fényoszlopban.
– Tüntesd el a fényoszlopot és köszönd meg a teremtőnek a segítséget.
– Utolsó lépés, hogy töltsd fel a páciensed csakráit energiával.

 

Üdvözlettel: Bellatrix

loading...