Angyalmágia

Előkészület az angyalokkal való találkozásra

Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd.

Lélegezz mélyen és minden egyes kifújásnál képzeld azt, hogy elengeded a problémáidat. Amikor már teljesen lenyugodtál és megszűnt számodra a külvilág, képzeld el, hogy egy gyönyörű szép mezőn vagy.

A mező szélén egy három fokból álló lépcsőt látsz. Menj le a lépcsőn és egy hosszú folyosót találsz. Sétálj végig ezen a folyosón és a végén egy ajtóhoz érsz, aminek a zárjában egy aranykulcs található. Nyisd ki az ajtót és lépj be ebbe a világos helységbe. A helység közepén látsz egy oltárt, amely meglehetősen elhanyagolt állapotban van. Hervadt virágokat látsz, kialudt gyertyákat, becsukódott könyvet. Vedd ki a vázából a virágokat, és vidd ki a folyosóra. Ott találsz friss virágot és vizet. Cseréld ki a vizet a vázában és tedd bele a friss virágokat. Helyezd a vázát az oltárra. Simítsd ki a terítőt, helyezd el szépen a gyertyákat és gyújtsd meg. Nyisd ki a könyvet a könyvjelzőnél és lásd, ahogy az egész helységet fényesség tölti el. Egy picit időzz el, érezd jól magad, majd indulj vissza mezőre.

Ha visszaértél, érezd a méz és a virágok friss illatát, érezd jól magad!

Lassan nyisd ki a szemed és teremtsd újra magad köré a környezeted, gyere vissza éber állapotba.
A gyakorlat után alkalmas vagy arra, hogy felvedd az angyalokkal a kapcsolatot. Ezt a gyakorlatot végezd el minden angyali szertartás előtt.

Üdvözlettel: Bellatrix

loading...