Angyalmágia

Tíz jel, hogy az angyalok körülvesznek téged

Az angyalok ősi, isteni teremtmények, akik a földön is megfordulnak. Világosságból jönnek létre, ez a fény a tiszta lelkük. Azok az angyalok, melyek mindig körülöttünk vannak, útmutatást adnak életünkben és segítik a spirituális fejlődésünket.

Amikor az isteni természet azt akarja, hogy felismerjük az angyalok jelenlétét, akkor úgynevezett angyali jeleket látunk. Figyelnünk kell ezekre a jelekre, és meg kell fejtenünk, milyen üzenetet közvetítenek felénk. Ezek a jelek körülvesznek minket, és mindig olyan üzenetet hordoznak, ami előnyünkre válik.

Angyali hatalmak és a jelek

Olyan világban élünk, ami folyamatosan veszélyben van. Mindannyiunknak állandó védelemre és útmutatásra van szüksége az isteni egységtől, és segítségük közvetítői többnyire az angyalok. Az általuk közvetített jelek elhozzák nekünk a természet üzeneteit és megválaszolják feltett kérdéseinket. Hálánkat a segítségért legjobban úgy fejezhetjük ki égi patrónusainknak, ha igyekszünk értelmezni ezeket a jeleket és hatásukra cselekszünk is. Ne feledd: az angyalok nem fognak megtenni helyetted semmit, ők csak utat mutatnak és erőt adnak! Légy hálás ezért a támogatásért.

Az angyalok jelenlétére utaló jelzések nagyon különbözőek lehetnek.  Most tíz jelet mutatok neked, amelyek angyalok jelenlétére utalnak az életedben.

Első angyali jel: tollak

Ha az utóbbi időben váratlanul tollak bukkannak fel a környezetedben vagy hullanak egyenesen a lábad elé, az bizony az angyalok jelenlétére utal. A tollak az angyali lelkiismeret jelei, melyekkel megszólítanak téged. Ha bizonytalan vagy abban, hogy jó úton jársz-e, indulj el egy spirituális sétára, és előtte kérd az angyalokat, hogy küldjenek neked egy jelet utad során.

A spirituális séta nem ám valami extra misztikus dolog! A lényege, hogy egyedül vágj neki, határozott szándékkal, és fogadj be minden tapasztalatot.  Mosolyogj, lépkedj határozottan és könnyedén. Teljesen mindegy, hol ejted meg ezt a sétát, városban, parkban, erdőben vagy tengerparton – amit a legkönnyebb elérned, csak nehogy addig keresd a tökéletes helyszínt és időpontot, hogy örökre lemaradj róla!

Tégy egy spirituális sétát még a héten!

Második angyali jel: illat

Megtörtént már veled is, hogy hirtelen megéreztél egy illatot, aminek nem volt forrása a közeledben?

Az illat lehet virágos, édeskés vagy bármi olyan, ami kiemelkedik a környezeted illatából és kellemes – és egészen bizonyos lehetsz benne, hogy “légből kapott”.

Vigyázz: a szúrós, csípős, kellemetlen szag nem angyali eredetű!

Angyalokat meg is idézhetsz egy illatos, frissen készült süteménnyel, tavaszi virágcsokorral vagy illatozó rózsákkal. Egyszerűen tedd magad elé az illatforrást, és kérd meg a saját szavaiddal az angyalokat, hogy jöjjenek, vegyenek körbe most.

Próbáld ki, lélekemelő élmény!

Harmadik angyali jel: zene

Két módon is üzenhetnek az angyalok zenével. Az első eset kevesekkel történik meg: ők hallják az angyalok szavát és a szférák zenéjét. A másik mód, amikor egy-egy zeneszám gyakran csendül fel, mintha az egész világ éppen ezt hallgatná.

Ezt a jelenséget az angyalok szellemi jelenlétének tekintik, és arra utal, hogy fel akarják venni veled a kapcsolatot. Figyelj oda, hogy milyen érzéseket kelt benned ez a zene? Ha megfejtetted a jelentését, akkor pedig cselekedj!

Negyedik angyali jel: számok

Az angyalszámok az egyik leggyakoribb és legkönnyebben észrevehető jelzések. Többnyire könnyen észrevehető helyen jelennek meg.

Minden számnak egyedi jelentése van, egyes számok pedig nagyon erőteljesek, mint például a nullák. Ha mondjuk a 1010 számsort látod, akkor az azt jelenti, hogy az angyalok megpróbálják közölni veled, hogy nagy dolgok felé tartasz. Pozitív energia vesz éppen körül, érdemes most döntést hoznod, mert az isteni hatalom támogatja a terveidet.

Bár a számok, számsorok mindenkinek mást jelentenek, egy dolog közös bennük: ha megjelennek, biztosan körülötted vannak az angyalok. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket az üzeneteket!

(az angyali számokról két részletes cikket is találsz az oldalon)

Ötödik angyali jel: hangok

Ha úgy érzed, fura, forrás nélküli hangokat hallasz vagy mintha a nevedet suttognák többször, de nincs senki a közeledben, egészen biztos lehetsz benne, hogy az angyalok szólítanak. Ha nem vagy biztos abban, hogy őket érzékeled, gondolatban kérd meg őket, hogy szólítsanak hangosabban, és segítsenek megérteni, mit mondanak.

EZ a jel azt jelenti, hogy védett vagy, spirituálisod jól irányított. Meg kell őrizned a nyitottságodat és habozás nélkül cselekedned kell.

Hatodik angyali jel: reklámok

Most biztosan meglepődtél.

Ezek a jelek általában akkor jelennek meg, amikor már kérted az isteni segítséget. Ez a jel lehet egy a reklámban megjelenő alak vagy szín, amely folyamatosan eléd tolul.  Jegyezd fel ezeket az előfordulásokat, és idővel komoly kis “lexikonod” lesz az üzeneteket hordozó jelzésekről.

Hetedik angyali jel: érzések

Az ember hatodik érzéke nagyon éles és ügyes eszköz, amelyben érdemes megbíznunk. Előfordul, hogy egyedül vagyunk, nincs a közelünkben senki, és mégis “valaminek” a jelenlétét érezzük. Ez azt jelenti, hogy a körülöttünk lévő angyalok jeleznek nekünk, és az üzenetüket hatodik érzékünkön keresztül juttatják el hozzánk. Néhányan  megijednek ettől az érzékeléstől, de nincs mitől tartanod, fogadd szeretettel az angyalok közeledését!

Bízz a hatodik érzékedben, és fogadd el az iránymutatást!

Nyolcadik angyali jel: szivárvány

A szivárvány egy csodás művészi eszköz, melynek segítségével üzenetet közvetítenek nekünk az angyalok. Jelzik vele, hogy imáid meghallgattattak és támogatást kapsz hozzájuk. A természet erői támogatnak. Ne lepődj meg, ha a szivárvány furcsa alakú vagy akkor is látható, ha nincs eső. Az ilyen szivárvány egészen biztosan angyali jel.

Légy hálás, ha ilyen csodás jelet kapsz!

Kilencedik angyali jel: hőmérséklet-változás

Ha hirtelen úgy érzed, hogy a levegő körülötted kissé melegebb vagy hidegebb lett, mint volt, biztosan angyali jelenlétet tapasztalsz meg éppen. Ha kellemetlen vagy megrémít a jelenség, gondolj rá így: az isteni hatalom figyel rád és elküldte neked az útmutatást és a támogatást, amit kértél.

Tizedik angyali jel: világító szikrák, fénypontok

Az angyalok tiszta fényből vannak, ezért jelenlétüket jelzik a fénysugarak vagy a színes, csillogó (de akár az egyszerű fehér) fénypontok is, melyeknek a forrását nem lehet beazonosítani ugyan úgy, mint a hangok és az illatok esetében. Biztos lehetsz benne, hogy támogatást kapsz, ha ezeket a fényjelenségeket észleled.

 

Üdvözlettel: Bellatrix

loading...