Reinkarnáció

A test és a lélek kapcsolata

Mindannyiunknak van valami betegsége, eltérése az egészségestől. Minduntalan arra törekszünk, hogy egészségesek legyünk, de cselekedeteink által (melyek nem mindig tudatosak) még inkább betegebbé válunk. A körforgás addig áll fenn, amíg abban a hitben élünk, hogy ez az egy életünk van, s ez alatt az idő (élet) alatt kell mindent elérnünk, megvalósítanunk. Amikor a lélek felébred, ráébred hallhatatlanságára minden korlát, akadály, blokk feloldódik, eltűnik. Végtelen energiafolyam részévé válunk, tudatunk tiszta, korlátlan. Cselekedeteink nem öncélúak, nincs konfliktus. A betegséget ezért nem szabad kerülni, szőnyeg alá seperni, titkolni. El kell fogadnunk, szembe kell néznünk vele. A betegség figyelmeztet arra, hogy változnunk kell, valamit nem csináltunk jól eddig. Minden betegségnek üzenete, jelentése van. Minden betegség zavaros érzelmekből, zavaros tudatállapotból indul ki.

Pl baleset általában akkor következik be, amikor az ember nem hajlandó észrevenni, hogy nem jó irányba halad, nem azt teszi, amit kellene.

Ahogy a tudat képes megbetegíteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki. A gondolat ereje segíthet visszanyerni egészségüket.

Minden gyógyulás kulcsa a saját tudatunkban van.

Tehát ne csak testünk ápolására fordítsunk hangsúlyt, törődjünk a lelkünkkel is!

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...