Olvasnivaló

Itt az idő, hogy búcsút vegyünk egy igazán nehéz évtől!

Eljött az idő, hogy búcsút vegyünk azoktól, akik összetörték a szívünket. A múlttól. Azoktól az emlékektől, amelyek fájdalmas sebeket hagytak a lelkünkben. Azoktól a pillanatoktól, amikor azt gondoltuk, hogy nem vagyunk elég jók. Minden olyan kérdéstől vagy problémától, amelyre nem találtunk választ!

Eljött az idő, hogy búcsút intsünk a kihívásokkal teli évnek, itt az ideje, hogy felemelt fejjel tovább lépjünk. Búcsúzzunk el a bizonytalanságtól és a zűrzavartól, a fájdalmas időktől, a magányos éjszakáktól, a hideg és sötét gondolatoktól. Az útközben elhullott könnyektől, és a hosszú hónapoknak tűnő napoktól.

Itt az ideje, hogy búcsút mondjunk a sötét éjszakáknak és szomorú emlékeknek, lépjünk hát tovább. Felejtsük el azokat a helyzeteket, amikor csak kihasználtak, amelyek mindennél nagyobb fájdalmat okoztak. Azokat, akik faképénél hagytak, és úgy döntöttek, hogy elmennek, nem törődve azzal, hogyan érezzük magunkat.

Eljött az idő, hogy lezárjuk az összes fejezetet, becsukjuk magunk mögött az ajtót anélkül, hogy hátranéznénk, és magabiztosan menjünk tovább előre. Legyünk büszkébbek, mint eddig valaha is… hogy sikerült túljutnunk egy újabb nehéz éven.

A 2021-es év utan a 2022 is tele volt hullámvölgyekkel, jó és rossz emlékekkel, nevetéssel és könnyekkel. Talán egyeseknek jobb éve volt, mint másoknak, vannak, akik valóra váltották álmaikat, vannak, akik megtalálták lelki társukat, míg mások épp csak túlélték. Ez utóbbiak számára a 2022-es év hihetetlenül nehéz év volt… de tele volt tanulságokkal.

Ez az év átalakította, megváltoztatta, formálta őket, és segített nekik erősebbé, magabiztosabbá lenni. Nem szabad feladni, folytatni kell bármilyen erős is körülöttük a hurrikán. Ha kitartóan megyünk előre, sikerül a legjobbat kihoznunk a következő évből, álmokkal, reményekkel, és tervekkel telve.

Itt az ideje elhagyni ezt az évet és továbblépni, ne vigyünk magunkkal semmit a múltból. Higgyük el, hogy sokkal jobbat érdemlünk, megérdemeljük, hogy szeressenek bennünket.

Mondogassuk magunknak nap, mint nap, hogy megérdemeljük, hogy igazán boldogok legyünk!

Áldás!

loading...