Angyali üzenetekJóslás

Esti jóslatom elkészült, válassz egy kártyapárt és olvasd el mit üzen

Válassz egy kártyapárt a fentiek közül és tudd meg mit üzen Neked!

Ha megvan, görgess a jóslatomért.

.

Ha az első párt választottad:

Pozitív energia
Vedd körül magad pozitív kisugárzású emberekkel, kerüld a negatív helyzeteket, megnyilvánulásokat.Az öntudatra ébredésed, önmegismerésed jól halad a maga útján. Ez a kártya arra bátorít, hogy ezt a folyamatot még magasabb szintre emeld, “negativitás-fogyókúrába” kezdve. Ez azt jelenti, hogy kerüld el a negatív élményeket, amennyire lehetséges. Kerüld a negatív kicsengésű, pesszimista beszélgetéseket önmagaddal és másokkal. Kapcsold ki a rádiót vagy a tévét, ha negatív témájú műsort sugároz és ne nézz erőszakos filmeket. Ne olvasd el a rémisztő főcímeket és őrizkedj a pletykalapoktól. Ez a negativitás-fogyókúra segíteni fog abban, hogy elháríts minden rejtett gátat, amely akadályozza, vagy lehetetlenné teszi álmaid megvalósulását. Alkalmazhatod továbbá környezetedben a feng shui-t is, a térrendezés ősi kínai technikáját, amely segít növelni a körülötted lévő pozitív energiát. Adományozd valakinek vagy add el a tárgyakat, amelyek feleslegessé váltak otthonodban. Ez segít, hogy új energiát és lehetőségeket vonzz magadhoz és olyan környezetet hozz létre, amely elősegíti a kreativitást, egészséget és bőséget.

.

Ha a második párt választottad:

Ismerd fel saját erődet
Több erőd van, mint gondolnád. Érezd, hogy az erő biztonságot ad.Ez a kártya megerősíti, hogy belső erőd felszínre akar törni. Megfelelő módon fogod használni ezt az erőt, nem is lehet rosszul alkalmazni. Igazi barátaid, azok, akik tényleg szeretnek téged, örülni fognak neki, hogy visszanyerted régi erődet.
A megerősítés azt jelenti, hogy már semmilyen szempontból nem vagy hajlandó áldozatnak tekinteni magad. Ez azt jelenti, hogy elengedsz minden neheztelést a többi emberrel, múltbeli vagy jelenlegi körülményekkel szemben. Tudd, hogy lehetsz egyszerre erős és gyengéd – és így is hatékony lehetsz.
Ismételd gyakran: „Biztonságos erősnek lennem. Elfogadom az Isten által adott hatalmat azért, hogy a fény és szeretet szolgálatába állítsam.” Ezután élvezheted a körülötted történő változásokat. Ahelyett, hogy azon aggódnál, mit gondolnak rólad mások, használd erődet, hogy jobb hellyé tedd a Földet. Tudatod nem csak szűk énedre korlátozódik.

.

Ha a harmadik párt választottad:

Őrizd meg a hitedet
Imáid meghallgatásra találnak. Légy bizakodó és kövesd a belső hangod útmutatását.Jó munkát végeztél. Kérted és imádkoztál érte, hogy egy álmod valóra váljon… és sikerült! Mint egy kertésznek, aki új magokat vet el, neked is bíznod kell abban, hogy az elvetett magok előbb-utóbb kihajtanak. Gondozd álmaid magjait olyan tevékenységgel, amelyek szárba szökkenthetik őket.
Ez kedvező idő az álmok megvalósítására. Semmit nem kell erőltetni vagy siettetni. Már elérted a megvalósítás fontos részét azzal, hogy kértél és imádkoztál. Bízzál benne, hogy az égiek a segítségedre sietnek, akár egy jóbarát, ha segítséget kérsz tőle. A dolgod az, hogy higgy megvalósításában, hallgass az isteni útmutatásra és cselekedj, amikor eljött az ideje.

Áldás!

Válassz egy Angyalt és tudd meg, hogy milyen gyógyításra van szükséged

loading...