A HoldOlvasnivaló

Tízmilliószoros nap van, elárulom mit NE tegyél

Azzal többnyire mindenki tisztában van, hogy mit is kell ilyenkor tennünk, de ez sokszor nem elég.

Az alábbiakban pontokba szedem,  mik azok a dolgok, amiket inkább NE tegyél, illetve amikkel korábban gátat szabhattál a sikernek.

1. Nem elég, hogy eldarálod a kívánságaidat pontokba szedve, mint ahogy a Télapónak tetted gyerekkorodban. Az kell, hogy időt szánj rájuk, időzz felettük. Ha a vágyaid megvalósításáról van szó, akkor áldozz minimum tíz aktív percet – de jó volna, ha többet – arra, hogy elképzeled a vágyaidat, amint megvalósulnak. Hidd el, ez sokkal lényegesebb, mintsem gondolnád. Amikor igazán elálmodozol ezeken és elkezded fejben megteremteni és energiát adni hozzá, akkor indulnak be a folyamatok és ilyenkor csatlakozol az univerzumra is, ami megtámogat. Ha nem koncentrálsz eléggé, nem rezegsz, és ha nem vibrálsz, nincs teremtés és segítség.

2. Tudod mire vágysz. Tisztán látod magad előtt, nincs gond a vizualizációs képességeddel. De egyszerűen képtelen vagy elhinni, hogy ez össze is jöhet. Nem bírsz hinni a szerencsédben, a  képességedben, a csodában. Nincs összhangban az elméd a szíveddel. Csinálod a gyakorlatot, látod magad előtt a megtestesült álmaidat, de nem érzed őket, hideg marad a szíved. Nem tesznek boldoggá, nem jelenik meg mosoly az arcodon. De emellett nagy adag érzelemre van szükség ahhoz, hogy életre keljenek a vágyaid, az kellene a teremtéshez, de ha nem tudsz – vagy akarsz – hinni benne, akkor csak magadat szabotálod.

3. Elhiszem, hogy pokolian sokat csalódtál már, hogy önbizalmi problémáid vannak, de ezeket most félre kell tenned. „Úgyse érdemlem meg.”, „Miért pont nekem sikerülne?”, „Vagy összejön, vagy nem.” Mikor ilyen mondatokat sütögetsz el, képzeld, hogy tizenhárom emeletnyi magasan ülsz egy fán és bánatosan fűrészeled magad mellett az ágat. Igen… nagyon nagyot fogsz esni. Gondolkodj el szépen ezen a szép kis ok-okozati törvényen: negatív gondolatok- negatív események

4. Éljen, remek, pont tízmilliószoros nap van, de beteg vagy, tegnap hagyott el a párod vagy vesztettél el tízezer forintot. Mégis, hogy a csudába kellene így pozitívan gondolkodnod? Igen, sajnos beleszaladunk az ilyesmibe, hogy  rosszkedvűek vagyunk, amikor ránk köszönt a mágikus nap. Ebben az esetben, ha nem vagy képes levetkőzni a negativitásodat, akkor ne erőltesd csak azért, mert „ma lehet”. Máskülönben ne csodálkozz azon, hogy nem jön össze vagy csak még rosszabb napod lesz. Mégis mit gondolsz, milyen energiákat közvetítesz borús hangulatban?  Senki sem várja, hogy úgy mosolyogj egész nap,  és megpróbáld elhitetni a világgal, hogy minden rendben van. Semmi gond, lehet neked is pocsék napod és az erőszaktól, görcsösségtől csak rosszabb lesz. Ha nem tudsz könnyedén váltani, mert tényleg rosszul vagy és pokolian fáj még az élet is, akkor a legbölcsebb dolog amit tehetsz, ha nem teszel semmit! Lesz még tízmilliószoros meg mindenféle mágikus nap az évben, majd akkor bepótolod a teremtést!

5 . A lustaság ugyancsak akadályozó erő. Ha lusta vagy és nincs kedved leülni koncentrálni meg álmodozni, pedig ott a kényszer, hogy tudod, csak ma teheted meg, azzal az ég egy adta világon semmit sem fogsz teremteni!

6. Gyakran hisszük azt, hogy tudjuk, mit akarunk. De az igazság sokszor erre rácáfol. Ugyanis egyáltalán nem vagyunk egyszerű, könnyű esetek. Nem biztos, hogy valóban meg akarjuk kapni az ígéretesnek hangzó állást a multicégnél, mert szívünk szerint inkább a festői tehetségünkből szeretnénk megélni. Nem biztos, hogy megvilágosodásra vagy a harmadik szemünk megnyitására vágyunk, mivel valójában félünk tőle. Tehát előfordul, hogy a tudatosan elhangzott kívánság nincs szinkronban a tudatalattival, a valós érzelmeinkkel vagy egyáltalán nem fogalmazódott meg bennünk, hogy igazából mit is akarunk. Így meg, hogy teremtsünk meg magunknak bármit is?!

7. Ne félj attól, hogy nem teljesülnek az álmaid. Félsz a változásoktól. Az új lehetőségektől és kihívástoktól. Hogy örökre egyedül maradsz. Egyrészt a félelem gátol, másrészt ha tízmilliószoros napon tele vagy félelemmel, akkor csak még több félelmet fogsz teremteni. Kell ez neked?

8. Rengeteg másik nap van, amikor panaszkodhatsz, áradozhatsz a problémáidról, a szerencsétlenségeidről a barátaidnak meg bárkinek, akinek akarsz. Ha csak nem tízmilliószoros napon vagy előtte egy nappal történt veled valami katasztrófa, akkor légy erős és legalább erre a napra hagyd abba. Ugyanis az egyáltalán nem fog segíteni rajtad, hogy az univerzum nyakába hányod a panaszodat és még hálátlankodsz is és szóvá teszed neki meg Istennek, az égieknek, hogy hányszor hagytak cserben. Ugye nem gondolod, hogy ezzel tényleg sok jót fogsz teremteni?

9. Ilyenkor nem csak az számít, hogy gondolkodsz. Az is számít, mit teszel, ezért szokás ilyenkor pozitívan cselekedni. Szeretetet közvetíteni mások felé, mosolyogni az emberekre, mert amit ma adsz, azt kapod vissza. Vagyis, ha elküldesz másokat a sunyiba, vérig sérted a környezeted, irigykedsz kollégáid elért sikereire, önző és figyelmetlen vagy szeretteiddel, az téged hogy is szolgál? Sehogy.

10. Talán a legfontosabb: Ne kezdj neki, ha tele vagy negatív érzelmekkel, mint a harag, düh, gyűlölet, irigység, féltékenység, félelem.

Kellemes teremtést!

Áldás!

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...