Jóslás

Iránytű-teszt – Milyen irányba halad az életed 2022-ben?

Ezt a tesztet egy norvég pszichológuscsoport állította össze, melyben a Feng Shui Asztrológiát hívták segítségül, és különböző irányba mutató iránytűkkel illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Elérkezett az ideje, hogy felfedezd a helyes irányt az életedben, így nincs más dolgod, mint tesztelni magad!

 

Válasz egy iránytűt, majd görgess a jóslatért

1.

Észak

Ehhez az irányhoz függetlenség és a tiszta gondolkodás társul, ezért jó, ha  meditálni kezdesz annak érdekében, hogy megtisztuljon a lelked. Tölts több időt egyedül, ürítsd ki az elmédet, és meglátod, ha elengeded a napi gondokat, inspirálódni fogsz. Vár rád egy új élet, ám amíg nem engeded be tiszta szívvel azt, addig nyugtalankodni fogsz a mostani helyzeteden. Ez az irány segít felépülni a betegségekből és érzelmileg is rendbe hoz. Fordulj észak felé és meditálj naponta néhány percet.

2.

Kelet

Ha ezt az irányt választottad, akkor ambiciózusabb életre vágysz. Kezdj el egy tanfolyamot, vágj bele egy vállalkozásba, csinálj valami mást a pénzügyeidet illetően. Ne hagyd, hogy a félelem eluralkodjon rajtad, ne vesszen el a lelkesedés és a bizalom. Légy türelmes, hiszen a siker nem egyetlen nap alatt jön el, élvezd az odavezető utat. Hasznosítsd az energiáidat (még a türelmetlenségedet is), tedd jobbá az életedet! Fordulj kelet felé és meditálj naponta néhány percet.

 

3.

Dél

Úgy érzed, egyes emberek leszívják az energiáidat. Azáltal, hogy ezt az irányt választottad, a szervezeted azt jelzi: felébredt! Itt az ideje, hogy a szenvedély és a pozitivitás visszatérjen az életedbe. Felejtsd el, hogy csak sodródsz az árral, vedd a kezedbe az irányítást, és diktáld te a tempót. Találkozz új emberekkel (vagy csinálj valami új dolgot), ha már a régi barátokkal vagy, legalább ugorj fejest valami újba. Az élet nem állhat csupán rutinból. A kozmikus időskálán az életed csupán egy másodpercnyi villanás, ezért légy bátor – és éld szenvedélyesen az életedet! Fordulj dél felé, és meditálj naponta néhány percet.

loading...