Jóslás

Karmikus üzeneted érkezett! – Húzz egy kártyát, és tudd meg mi az!

Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a karma, végy egy mély lélegzetet és tedd fel magadnak a kérdést:

Mi a legfontosabb karmikus feladatom?

Ezután pedig válaszd ki a számodra legszimpatikusabb lapot.

Az életben olykor akadályok gördülhetnek eléd, és a fejlődés nem is mindig olyan egyszerű. Vannak nehezebb időszakok, például a családi kapcsolatokat vagy a kommunikáció kérdéskörét tekintve, netán a másik fél iránti bizalom hiánya is okozhat nehézségeket. A gyógyulás és a fejlődés érdekében azonban meg kell próbálnod javítani a kapcsolataidon.

Amikor tudatosan is megérted a káosz mögöttes jelentését, sokkal könnyebb lesz kezelni mindezt az életben, és felismerni az egyes helyzeteket, valamint megoldást találni rájuk. A cél az, hogy ismerd fel a kihívásokat és próbálj meg kegyelmesnek, szeretetteljesnek és becsületesnek maradni.

HA AZ 1-ES KÁRTYÁT VÁLASZTOTTAD

Türelem és időzítés

Egy kicsit túlterheltté váltál mostanában, túl sok minden vett körül. Attól, hogy valami nagyon kedvezőnek tűnik, még nem biztos, hogy hosszú távon a javadat is szolgálja. Annak ellenére, hogy sokszor gyorsan kell döntened és átgondolnod a dolgokat, sokkal kedvezőbb lenne az, ha kellő időt tudnál szakítani a döntéseidre, minden eshetőséget számba véve. Ne feledkezz meg az ösztöneidről, hiszen segítenek meghozni a helyes döntést.

HA AZ 2-ES KÁRTYÁT VÁLASZTOTTAD

A hited erejének tesztelése

Akárcsak a kártya a hagyományos tarotban, ez a lap is azt üzeni, hogy az életed során próbálj meg jobban bízni az emberekben és hinni dolgokban. Olyan felszabadulás időszaka érkezik el így, amikor már nem az lesz a legfontosabb, hogy eddig mik történtek az életedben. Örülj mámorosan és higgy abban, hogy mindig minden a lehető legjobban történik, és egyben minden az önfejlődésről is szól.

 

HA AZ 3-AS KÁRTYÁT VÁLASZTOTTAD

Bízz az intuícióidban

Lehet, hogy ösztönösen azt érzed, hogy valami történni fog ezen a héten, és a megérzéseid hasznosak is lehetnek, mert szükség van elővigyázatosságra is az életben. A kártya azt sugallja, hogy érdemes kicsit mélyebbre is tekintened, miközben kommunikálsz másokkal, illetve visszavonulni olykor és mérlegelni saját intuitív megérzéseidet. Mindezt figyelembe véve könnyebben haladsz előre. Figyelj arra, milyen szavakat használsz és mi az, amit éppen érdemes kimondanod vagy esetlegesen nem.

 

loading...