Angyali üzenetek

Teremtsd meg amit kívánsz- a Tündérek készen állnak segíteni

Minden, de abszolút minden, amit ebben a fizikai dimenzióban látsz, annak a másolata, amit először a gondolatvilágban hozol létre.

Nincs semmi, amire most ránézhetnétek, ami ne gondolati energiaként jött volna létre. Mivel mindenki rendelkezik ezzel a képességgel, hogy gondolataiból valóságot teremtsen, ez azt jelenti, hogy neked is megvan a hatalmad, hogy megteremtsd a saját személyes tapasztalatodat. Ezzel a hatalommal felelősség is jár. Legyél tudatában annak, hogy mire gondolsz minden pillanatban. Ha arra koncentrálsz, ami hiányzik az életedből, legyen az pénz, egészség vagy szerelem – akkor a hiány energiája az, amiből teremteni fogsz.

A tündérek készen állnak arra, hogy inspiráljanak benneteket, és segítsenek abban, hogy vágyaitok valóra váljanak. Mindössze annyit kell tenned, hogy megkéred őket, hogy adják meg a segítségüket. Valójában az összes korábbi gondolatod és szándékod összessége vezetett ahhoz, amit most az életedben tapasztalsz. Nézz körül – a környezetedet a tudatos vagy tudattalan döntéseid hozták létre. Tetszik, amit látsz és amit létrehoztál? Emberek, helyek, élmények? Ha nem, kezdj el új, tudatos döntéseket hozni, és meg fogsz lepődni, hogy mit teremtesz magadnak. Ennyire erős vagy.

Imádság:

Köszönöm, tündérek, hogy vezetek, hogy napról napra, pillanatról pillanatra megteremtsem az életemet, tudatosan tudatában annak a mechanizmusnak, amely által az létrejön: a gondolat, az érzelem és a cselekvés vezet a valósághoz.

loading...