Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy Angyalkártyát – nagyon fontos üzenetet kapsz

Első kártya

Az angyalok az energiákkal szembeni fokozott érzékenységed miatt hozták neked ezt a kártyát. Ez az érzékenység azt jelenti, hogy véletlenül magadba szívhattad mások energiáit, amitől esetleg fáradtnak érzed magad, nem tudsz koncentrálni, vagy zaklatottá váltál. Éppen úgy, ahogyan zivatarban nem sétálnál a szabadban esernyő nélkül, fontos, hogy minden várható érzelmi zápor esetén használj energiaesernyőt. Ha negatív energiát érzel – az emberek vitatkoznak, versengnek vagy ijesztő szavakat használnak -, életbevágóan fontos, hogy védelmezd magad. Ez azt jelenti, hogy elképzeled, amint egy védelmező fénybuborék veszik körül az egész testedet. Mihály arkangyalt is megkérheted, hogy óvjon meg az alacsonyabb rendű energiáktól, és akár „kölcsön” is veheted a pajzsát, mint egy védőeszközt.

Második kártya

Azért választottad ezt a lapot, mert te (vagy egy hozzád közel álló ember) magadba szívtál valamilyen félelemenergiát. Ezt létrehozhattad te magad valami rossz előérzetből, vagy eredhet abból, hogy együtt voltál valakivel, aki fél.

Amikor fáradtnak érzed magad, vagy valamilyen szer hatása alá kerültél (például egy kocsmában vagy egy bárban voltál), szánj időt a hátramaradt energiák eltávolítására. Ezt a folyamatot bárhol, bármikor elvégezheted, még akkor is, ha mások is vannak a közeledben. Ezt a „porszívózást” mások számára is elvégezheted – személyesen is és a távolból is (csak előtte feltétlenül kérd szóbeli vagy pszichikus engedélyüket).

Harmadik kártya

Az erő benned van! Ezzel a kártyával az angyalok a veled született spirituális képességekre emlékeztetnek. Talán panaszkodtál valamiről, vagy áldozatnak érezted magad valaki más akaratának a befolyása alatt. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy természetes, spirituális teremtő képességeiddel van erőd mindent megváltoztatni az életedben.

Amikor panaszkodsz, erődet másoknak ajándékozod. A panaszkodás emellett negatív megerősítés is, amely többet vonz ugyanabból a nemkívánatos dologból. Az angyalok szeretnék, ha a panaszkodás régi szokását felváltanád egy egészségesebb válasszal, amelynek során vizualizációd és szándékaid a kívánt eredményre irányulnak. Működik!

loading...