A Hold

2021. szeptember 7. Szűz Újhold – Kilépés a komfortzónából

7-én, kedden 02:52-kor Újhold születik a Szűz jel 14. fokán. Megkezdődhet az őszi nagytakarítás, minden tekintetben, a saját lelked és a környezeted rendbe tétele is. Ez most segít abban, hogy vágyaink felé vezető utunkról ne csak álmodozzunk, hanem azonnal lépjünk a megvalósításban.

Az újhold ma számtalan ötletet hoz neked. A Szűz újhold kellő türelmet és fegyelmet „ad” ahhoz, hogy mindet leírd. Ha látod leírva, akkor csak a kivitelezés van hátra. Legyél precíz, de ne válj szőrszálhasogatóvá!

A Szűz szimbolizálja még a józanságot, a gyakorlatiasságot és a részletek iránti igényességet. Ha ez utóbbit túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá válsz. Ettől tartózkodj! Ahogy a túlzott kritikusságtól is. Nem leszel népszerű, ha mindig megmondod a véleményedet. Ez csak akkor fogadható el, ha építő, és – ma az újholdra való tekintettel – újító jellegű.

Remek energiákat kapunk ahhoz, hogy vágyainkhoz egy határozott cselekvési tervet készítsünk, figyelve a legapróbb részletekre. Emellett tudatos fejlődésünkben átértékelhetjük mindazt, amiben hiszünk, ami biztonságot nyújt számunkra, és ami a saját utunkon való haladásunkat támogatja. Olyan célokért tehetünk, ami egyensúlyt, harmóniát és egyfajta belső biztonságot hoz az életünkbe.
Ahhoz, hogy tisztán lássunk, szükséges kicsit elemeznünk életünk jelen állapotát, megnézve minden életterületet, hogy hol van szükség újratervezésre, rendrakásra, szelektálásra és milyen módon tudjuk ezt megtenni. A természetben a betakarítás időszakát éljük, de a termés gazdagsága függ az elvetett magoktól és azok gondozásától. Igaz ez, a saját életetekre is. Akkor élvezhetitek munkátok gyümölcsét, ha mindent megtettetek céljaitok eléréséért. Ha csak üldögéltetek, várva a csodát, vagy ár ellen úsztatok, nem fogadva el az Univerzum törvényeit, akkor elég szegényes lett a termésetek, és a mostani Újhold is visszafogottabb lehetőségeket nyújthat számotokra. Akár azt is megtapasztalhatjátok, hogy egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznetek. Már jó ideje tanuljuk, hogy akkor tudunk haladni, ha képesek vagyunk rugalmasságra, gyors irányváltásra, és időnként csak sodródni tudunk, mert nem mi irányítunk. De az minden esetben igaz, hogy nem ülhetünk már tovább a babérjainkon, a kényelmes megszokott biztonságunkban, mert minden változik körülöttünk, így nekünk is változtatnunk kell. Döntéseket kell hoznunk magunk érdekében, és ennek megfelelően szabad akaratból kell cselekednünk. A próbálkozom, nem elég és az sem, ha muszájból teszünk meg dolgokat. Ezzel csak elodázzuk a megoldást és gyengítjük belső erőnket.

Ha Szűz szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és gondold ki, hogy miben tudsz megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Szűzként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.

A Szűz újhold abban is segítségedre van, hogy a spontaneitást felváltsd a stratégiával, a szórakozást a szorgalommal. Mindegy, hogy tanulsz vagy dolgozol, mostantól könnyebb lesz koncentrálni.

Amennyiben Bika vagy Bak jegyben születtél, akkor is kiélvezheted az újhold előnyeit. Természetesen bármilyen más jegy szülöttjeként sem kéne lemaradnod az újhold újító varázsáról.

Újhold napja százszoros energiákkal támogat bennünket, így ne késlekedjetek, szánjatok időt a vágyaitok átgondolására és a cselekvésre. Este végezzétek el az Újhold varázslatot, hogy minél inkább egyesülni tudjatok égitestünk támogató energiájával.

 

loading...