Jóslás

Válassz egy kártyát, segíteni fog mostani fontos döntésedben

Csendesedj el, és tedd fel a kérdésedet az általad választott lapnak.

Görgess a válaszért

.

.

 

Első lap

Belső hangod és tapasztalataid szerencse hiányában is segítenek átvészelni a nehéz időszakokat és jó döntéseket hozni. Ennek a döntésnek azonban nincs sok köze a mások által elvártakhoz, a mindenáron való megfeleléshez, hiszen ezek az elhatározások általában a magány ösvényén születnek. Vannak időszakok, amikor csak az önmagadhoz való hűség és a saját értékrendedhez való ragaszkodás segít a felszínen maradni. A fejlődésed egyik fontos állomása, amikor felismered, hogy ha kikerülsz az állandó nyüzsgésből magad is megtalálod a válaszokat az életed fontos kérdéseire, és egyedül, mások társasága nélkül is teljes egésznek, értékes embernek érzed magad.

Második lap

Ha nem magáért a változásért változtatsz, hanem egy fontos cél vezérel, akkor nyugodtan útnak indulhatsz. Van úgy, hogy a régi keretek szűkké válnak, a stagnálás pedig életterünk, lehetőségeink végzetes beszűküléséhez vezet. Ha így lenne, cselekedj még akkor is, ha érzed a változás terhe nagy nyomást jelent majd rád, s feszültségekkel terhes időszak elé nézel. Az erőddel való okos gazdálkodás, a kisebb újratervezések, s kitartó taktikus cselekvés azonban minden bizonnyal meghozza majd a gyümölcsét, így később sem kell bánkódnod az elszalasztott lehetőségek miatt.

Harmadik lap

Ez a kártya arra utal, hogy gondolatainkat mostanában az emberi viszonyaink, s az azzal kapcsolatos dilemmák uralják. Ha még magányosan élünk, vívódásunkat mutatja, hogyan alakíthatnák ki újra bensőséges baráti vagy szerelmi kapcsolatokat, s hogyan kerülhetnénk el az ezzel kapcsolatos buktatókat. A közelség és távolságtartás, a bizalom és kétségek közötti ingadozás miatti tétovaságot jelzi, melyet régi csalódásaink épp úgy táplálhatnak, mint partnerünk kiszámíthatatlansága. Bár tudjuk, választottunk nem lehet tökéletes, mégis szeretnénk igazi lelki társa lelni, akivel romantikát, intimitást élhetnünk meg kiskapuk nyitva hagyása nélkül. Az illúzióktól mentes, elkötelezett döntés igencsak próbára tehet bennünket, főleg, ha a kísértés vagy szerelmi háromszög is nehezíti a tisztánlátást.

loading...