Jóslás

Válassz a lapok közül-megkapod a választ a szerelmeddel kapcsolatosan

Első lap: Maradj derűlátó a szerelmi életeddel kapcsolatban!

A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hoz számodra. A szerelem angyalai azért küldik neked ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!
Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy Képzeld el, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz. Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.
Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.

Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.

Második lap: Engedd el volt partneredet!

Eljött az ideje, hogy felszabadítsd az energiádat. Azért húztad ezt a lapot, mert a szerelmi életed javulni fog, amint érzelmileg és energetikailag elengeded a volt szerelmedet. E lépés előnyei közé tartozik, hogy boldogabb leszel, átérzed a szabadságot, és képes leszel egy új szerelmet vonzani (aki egyébként érzékelné aurádban a volt párod jelenlétét).
A múlt elengedése abban a pillanatban bekövetkezik, amint eldöntöd, hogy megteszed. Ez időnként olyasmi, mint a hagyma rétegeinek lehántása. Tehát mindig folytasd az esed elengedését, amikor régi, ismerős érzések merülnek fel; vagy amikor azon kapod magad, hogy rá emlékeztető embereket vonzol.
Egy szertartásosan elégethetsz egy levelet, hogy felszabadítsd a régi kapcsolat energiáját, és szimbolikusan elengedd a régi érzéseket. Azt is megteheted, hogy segítségül hívod a szerelem angyalait, hogy eltüntessék a volt párodhoz fűződő, még érezhető ragaszkodást.

Harmadik lap: Érdemes várni rá!

Szerelmi életedben isteni időzítés működik.
A lelki társaddal való kapcsolat türelmet igényel, mivel sok tényező működik közre. Lelki társad szabad akarattal hozott döntéseit sem te, sem pedig az angyalok nem irányíthatják, amint azt sem, hogy mennyire álltok készen az igaz szerelemre. Ez a lap arra emlékeztet, hogy érdemes várnod erre a kapcsolatra.
Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk. Hasonlóképpen, ha azon idegeskedünk, hogy: „mikor találkozom már a lelki társammal?”, akkor az aggodalom energiáját bocsátjuk ki az univerzumba.

A szerelem angyalai meghallották és megválaszolták a lelki társadért mondott imáidat, és a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy elhozzák neked. A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz. Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén.

loading...