Jóslás

Heti tarot jóslás- most fontos útmutatást kaphatsz

1. lap

Az élet olyan, mint egy örökké tartó pillanat, vagy megragadjuk és imádjuk, ami éppen benne adatik, vagy megkerüljük és lecsúszunk róla azáltal, hogy azt forszírozzuk, ami nem adatik. Mostanában gyakran eldobunk minden eddigi fáradozásunkat, és olyan dolgokat teszünk meg, amelyeket eddig nem engedtünk meg magunknak.

Gyakran érezzük a gondviselést, és gyakran örülünk olyan dolgoknak, amelyek eddig talán fel sem keltették a figyelmünket. Ösztönösen tudjuk, hogy az apró dolgok szeretete beemel a végtelenbe Az élet egésze, amely a lélekből fakad, a gondtalanság forrása, ahol minden magától értetődő és minden, ami fontos vagy szeretni való, egyszerűen csak ott terem.

Az örökké tartó pillanat maga a hely, ahol léteznünk kell, és csak felfogni szükséges a rengeteg jót, mit az képvisel. Az utadon vagy, ha ezt érzed.

2. lap

Erről most nem beszélheted le magad. Van valami, ami arra vár, hogy időt teremts számára, hogy használd, és megértsd, ki vagy akkor, amikor ezzel foglalkozol.

Amikor annyira a lelkedből szól, amikor a kreatív lényeged feléleszted és táplál, amit teszel, neked való. Azt gondolod, próbára teszi a türelmedet? Nem gondolkozhatsz ennyire egy vonalon. Nem az a célod, hogy elérj valamit, azokkal a dolgokkal, melyeket szeretve teszel, hanem hogy kiterjedj. A kiterjedés a lényeggel való egységre lépés, ez a helye mások lényegének is.

Így ha nem hagyod abba, amire rátaláltál, akkor lehetőséget teremthetsz megérinteni a világot. Itt önmagadra találsz, amikor elmélyedsz, és soha nem látott dolgokat hozol létre egy olyan világból, amelyet soha fel nem fedezett helyen létezett benned.

3. lap

Az új gondolatoknak rettenetes nagy ereje és jelentősége van. A Szándékaink új irányt vettek, és a ráhangoltságunk eredményeképpen új gondolatokat vonzottunk magukhoz. Ezek a gondolatok átjárnak, frissességgel és ihletettséggel öntenek el. Meditatív hatása van, ennek a ’felülről érkező’ intuitív erőnek.

A teremtő erőnk új fordulatot vett, ahol pedig a teremtő erő fordulatot vesz, ott valóságok dőlnek meg és tűnnek el egy életre az új hullám fényében. Vajon értékeljük annyira a mentális vagy lelki alapú jelenségeket, hogy megtartsuk őket, hogy utánuk eredjünk, és merőben más módszerekkel dolgozzunk? Igen, mindig azzá kell válni, amiben egyetértesz önmagaddal. Néha előfordul, hogy a kimondott gondolatok erejével háborút indítunk a saját igazságainkért vagy felelőtlen gondolatok következményével szembesülünk, de végül mégis eljutunk arra a helyre, ahol megértés honol.

Egy kicsit visszavonjuk magunkat másokból, és egy kicsit másoknak is ki kell vonulniuk belőlünk, mert könnyen lehet a te gondolatod az én gondolatom, a te képzeleted az én álmom. Mi a saját álmainkat keressük, és azon a helyen fogunk egymásra találni.

loading...