Imádságok

Ez az ima megváltoztathatja az életedet

Van egy ima, ami csodálatos módon képes megváltoztatni az életedet. Rendkívül erős, és minden alkalommal megvan az eredménye.

Az ima elmondása után olyan rendkívüli dolgok történnek majd az életedben, amiket most még csak el sem tudsz képzelni.

Megtörténhet, hogy egy rokonod örökséget hagy rád, új, jól fizető állásajánlatot kapsz, vagy egyszerűen találkozol valakivel, aki olyan ajándékot ad neked, ami megváltoztatja az életedet.

Az imát reggel és este kell elmondanod, rögtön miután felébredtél, és mielőtt elaludnál, egy hónapon át. Én összesen háromszor használtam eddig életem során, és minden alkalommal csodálatos változásokat tapasztaltam.

Az ima Joseph Murphy Tudatalattid csodálatos hatalma című könyvéből származik.

„Isten ajándékai az én ajándékaim. A nap minden egyes percét élvezem. Velem van Isten harmóniája, békéje és bősége. Isten szeretete sugárzik rám, és beragyogja a körülöttem állókat. Az isteni szeretet meggyógyít. Nem félek a rossztól, mert Isten velem van. Folyton körülvesz a szent fény, amely szeretetet és erőt sugároz. Kijelentem, tudom és hiszem, hogy Isten szeretete útba igazítja, meggyógyítja, és gondját viseli családtagjaimnak és mindazoknak, akiket szeretek.

Megbocsátok mindenkinek, és őszintén terjesztem az isteni szeretetet, békét és jóakaratot minden ember felé, bárhol is legyen. Lényem legmélyén a béke uralkodik, Isten békéje. Ebben a csendben érzem az Úr szeretetét, erejét és gondviselését. Isten mellettem van minden utamon. Én vagyok az isteni szeretet, igazság és szépség terjesztője. Érzem, ahogy a világ isteni folyama az ereimben csörgedezik. Tudom, hogy minden gondom eloszlik Isten színe előtt. Az Úr útjai az én útjaim. A szavak, amelyeket kimondok, eljutnak oda, ahová küldöm őket. Boldog vagyok, hálát adok az égnek, és tudom, hogy választ kapok az imámra. Biztosan így lesz.”

Olvasd fel ezt az imát őszintén, érzelmekkel teli hangon. Az eredmény nem várat sokat magára, függetlenül attól, milyen problémával nézel szembe.

loading...