Angyali üzenetek

Angyalod ma azt üzeni: várd a csodát!

Az angyalok ma abban segítenek, hogy csodák történjenek veled.

Talán ma még úgy gondolsz a csodákra, mint a lehetetlenre, mint valamire, aminek nincs esélye, vagy mint valamire, ami csak a lehető legrosszabb esetben történhet.

Ez az egó gondolkozásmódja, amely minden egyes elemében hamis és tévedésen alapul.
A csoda nem lehetetlen. A csoda az egyetlen valódi esemény. A csoda az egyetlen lehetséges esemény, hiszen minden csoda szeretetből fakad, és csak a szeretet valóságos. Az, amikor nem történnek csodák a félelem állapota, de a félelem nem valódi, csak az egó vad képzelődése. Tehát a csoda a valódi világ egyetlen lehetséges eseménye, a csodák hiánya pedig csak egy illúzió.
Ebből az is következik, hogy a csoda az egyetlen, amelynek esélye van megtörténni. A valóságban csak csodák történhetnek, de az egó a félelmekkel elzárja magát a valóságtól. Annak, hogy a csodák ne történjenek meg, nincs semmi esélye, az egód mégis makacs hittel ragaszkodik ahhoz, hogy a csodák lehetetlenek.
Nincs szükség a lehető legrosszabb helyzetre ahhoz, hogy csodák történjenek. Valójában az élet tele van csodával. Valójában a valódi életben csak csodák történnek, az egód pedig majd bele szakad abba, hogy elvonja a figyelmedet a csodákról újabb és újabb kitalált félelmekkel. Újabb és újabb kitalált sérelmekkel a múltból, újabb és újabb elképzelt aggodalmakkal a jövőből. Miközben az egód szirénhangjának elhiszed, hogy minden borzasztó, és a félelmeid valóságosak, fel sem merül benned, hogy ez csak illúzió. A szeretet az egyetlen valóság és ezért a világ valójában csodákkal teli hely.
A csodák nem a legvégső esetre, a teljes sarokba szorítottságodra kitalált égi megmentő beavatkozások. A csodák folyamatosan történnek. Minden pillanatban csodák milliárdjai történnek, ott vannak körülötted, ott vannak egy karnyújtásnyira, ott vannak mögötted, melletted, még a szemed előtt is. Egód azonban sötét félelmekből szőtt szemkötőt tart rajtad, ezért nem veszed észre, hogy milyen sok csoda van körülötted.
A csodák természetesek nem kell és nem is lehet őket kiérdemelni jó viselkedéssel, nem kell és nem is lehet megvásárolni őket semmilyen módon. Mert a csodák mindig ott vannak körülötted. Ha leveszed a félelmek szemkötőjét látni fogod, milyen sok csoda történik a szeretet fényében.
Nincsenek nálad hatalmasabb gonosz erők. Minden, amit a külvilágban látsz csak kivetítés csupán. Minden, amit a külvilágban megjelenítesz rólad árul el valamit. A félelmeid nem valóságosak. Amikor azt hiszed, hogy nálad hatalmasabb, gonoszok szorítottak sarokba, egyszerűen csak észre kellene venned, hogy ez a félelmek sötét szemellenzője rajtad.
Ha leveszed ezt a szemellenzőt láthatod, hogy nem vagy szorult helyzetben, hanem Isten tenyerén alszol, és az egó félelmeiből szőtt rémálmot látsz csupán.
Ha kinyitod a szemed, csak a szeretetet és a szeretetből születő csodákat láthatod.
Ma válaszd a látást, válaszd a a félelmek illúziói helyett csodák valóságát.

Áldás!

loading...