A HoldOlvasnivaló

Ma Telihold a Rákban – mutatom, mi a legfontosabb

A 2020-as évet egy Teliholddal és holdfogyatkozással kezdtük, és most szintén egy Teliholddal zárjuk az évet.

A Telihold a „szüret” ideje, amikor learatjuk mindazt a jót (vagy éppen rosszat), amit korábban elvetettünk, sor kerül a múlt elemzésére, a jutalmazásokra és a büntetésekre.

A Rák irányítja a magánéletet, a családi igényeket, a gyerekekről való gondoskodást, az anya szerepét a családban, így a legfőbb motiváció a biztonságos otthon, a családi fészek kialakítása.

A magasabb rendű elmével való összeolvadás lehetetlen, ha úgy érezzük, hogy elkülönülünk az istenitől, hiszen az elkülönülés az oka minden félelemnek és bizonytalanságnak.

Magasabb, lelki szinten most eszünkbe jut isteni eredetünk, az, hogy Krisztus nekünk is részünk. Így a tudatalattink most megtisztul a hamis érzésektől, a hamis biztonságot jelentő falaktól, a félelmektől, az állatias ösztönöktől és felszínes értelmezésektől.

Csakis a hit segítségével vehetjük fel a harcot a félelmeinkkel, csak így győzhetjük le a bizonytalanságot, így lehetünk szabadok, miközben mindennel és mindenkivel összekapcsolódhatunk.

Ez a Rák Telihold felhívja a figyelmünket a családdal, szüleinkkel, hagyományokkal, nemzettel, karrierrel, a szilárd alapokkal, a hosszú távú tervezéssel, egyensúllyal és a tekintéllyel kapcsolatos félelmeinkre.

Itt az ideje, hogy a belső biztonságot keressük, a tudatalattinkban, a bennünk rejtőző örök és isteni bölcsességben, ami megvéd, és mindent megad nekünk, amire szükségünk van. Ez a Telihold a Rákban mindazon élettapasztalatok betetőzése, amelyek megijesztettek, érzékennyé és kiszolgáltatottá tettek, érzelmileg manipuláltak és elszigeteltek bennünket a saját otthonunkban. Gondoljunk arra, hogy a víz minden akadályon képes átjutni, megtalálja a kiutat, és próbáljuk mi is hasonlóképpen megtalálni a kiutat, az elmozdulást a holtpontról, ami hatással van az érzéseinkre, és veszélyezteti a biztonságunkat.

Most előtérbe kerül mindaz, ami nincs összhangban a fejlődésünkkel. 

Mivel a Rákok elsősorban az élet védelmére összpontosítanak, hihetetlenül kifinomult érzékeik vannak, amelyek szinte radarként működnek, és mindenre kiterjednek. Nem véletlen, hogy a Rák mantrája a következő: „én mindent megérzek” – figyelj oda a most tapasztalt érzéseidre, mert az igazat mondják, és vezetni próbálnak. Ez a Telihold a Rákban felszólít bennünket, hogy engedjünk el minden olyan dolgot, embert, érzést vagy félelmet, ami árt nekünk, és nem kínál biztonságot.

Ez a Telihold különös hangsúlyt fektet a hitre, az érzésekre, a családra, az emlékezetre, az országra, a nemzetre, az érzelmi biztonságra, a kapcsolatokra, a vállalkozásokra, az ismert ellenségekre, a versenytársakra, a riválisokra, a gyermekekre, a bírákra, az ügyvédekre, a bírósági döntésekre.

Fontos, hogy megértsük, hogy a Rák Telihold megduplázza a család, az otthon, a nemzet, az érzések és hangulatok fontosságát a lelkünkben. Ez az érzelmi emlékezetünk alapja, itt gyökereznek szokásaink és szemléletmódunk.

Ez a Telihold leginkább azokra van hatással, akik a Rák, a Bak, a Kos és a Mérleg jegyében születtek, 30-a körül.

Ez a megbocsátás, a pozitív kommunikáció, az öröm ideje, ugyanakkor annak is eljött az ideje, hogy elfeledjük a rosszat, és magunkévá tegyük a jót.

Valaki odafent szeret bennünket, és nekünk erre szertettel kell válaszolnunk. 

loading...