Angyali üzenetek

Mutatom, hogy kerülj közelebb az angyalokhoz

Ha elfogadjuk az angyali segítséget, a mindennapjaink könnyebbé és boldogabbá válnak.

1. Merjünk kérni tőlük!

A legtöbben úgy gondolják, hogy csak igazán különleges, nagyon fontos témákban szabad kérni az angyalok segítségét. Olyan, mintha tartogatnunk kellene a lehetőséget, hogy kivárjuk azt az ügyet, amiért érdemes szólnunk hozzájuk. Ez egyáltalán nem így van! A nagy bajok, nagy feladatok idején természetes, hogy kiemelten fordulhatunk hozzájuk, de akár egy mindennapi témában is, minthogy időben odaérjünk valahová, sikerüljön könnyen és gyorsan az ügyintézés egy hivatalban, vagy jó jegyet kapjon a gyerekünk
a matekdolgozatára. Megszólíthatjuk őket, akár egy jó barátot, egy kedves szomszédot, akit ugye nem olyan nehéz megkérni, hogy segítsen egy-két ügyes-bajos dologban.

2. Lássuk meg az értéket!

Ahhoz, hogy értékes, az angyaloknak tetsző életet tudjunk élni, saját magunkban is meg kell látnunk az értékeket. Ezáltal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak leszünk, és könnyebben meglátjuk a pozitív, megerősítő jeleket, amelyek tőlük érkeznek. Ha valami jó történik velünk – akár a legapróbb könnyebbség az életünkben –, ne fogjuk a véletlenre, hanem higgyünk benne, hogy azért kaptuk a segítséget, mert az angyalok kiemelt figyelmét élvezzük, és érdemesnek találtak minket az odafigyelésükre. Az, aki magát nem látja elég értékesnek, az sokkal negatívabban áll hozzá a világhoz, és gyakran azt sem veszi észre, ha két marokkal szórják rá az áldást. Tűzzük ki magunknak célként, hogy mától minden este felidézünk egy olyan helyzetet a napunkból, amitől értékesnek, szerethetőnek érezhetjük magunkat.

3. Teremtsük meg a lehetőséget!

Az angyalok hangját vannak, akik csendben, alig suttogva hallják, másoknak elég, ha egy kicsit koncentrálnak, és olyan éles, tiszta képek, üzenetek érkeznek hozzájuk, mintha élő egyenesben találkozhatnának az angyalaikkal. Ne gondoljuk, hogyha nálunk nem ilyen intenzív a kapcsolat, akkor ránk kevésbé figyelnek oda égi segítőink. Fontos, hogy megteremtsük a lehetőségét, hogy tisztább csatornán keresztül szólhassanak hozzánk. Érdemes dedikált időt és helyet adni az angyalokkal való kapcsolatfelvételnek. Sokaknak segít, ha elvonulnak egy csendes helyre, ami lehet a szobánk magánya, de akár beülhetünk egy üres templom padsorába is. Segíthet a meditatív zene, hogy megtisztítsuk gondolataikat, elengedjük a félelmeinket, és hagyjuk áramolni az angyaloktól érkező üzeneteket.

4. Ne legyenek kételyeink!

Az emberek többsége nap mint nap kap üzeneteket az angyaloktól, folyamatosan próbálnak annyira beavatkozni az életünkbe és jó irányba fordítani, amennyire felhatalmazást kaptak, de sokszor olyannyira kételkedünk, hogy még ha be is fészkeli magát az agyunkba a gondolat, hogy angyali segítséget kaptunk, elhessegetjük, és továbbmegyünk a saját fejünk után. A kételyek negatív energiákat hordoznak, a hit, a meg-erősítés viszont pozitív erővel ruháznak fel minket. Mostantól, ha azt vesszük észre, hogy negatívan állunk egy kérdéshez, próbáljuk meg úgy nézni, hogy az angyalok vajon mit szeretnének általa közvetíteni nekünk.

5. Szeressünk!

Az angyalok által kapott legerősebb energia a szeretet. Az angyali szeretetnek nincsenek elvárásai, hátsó gondolatai, önmagáért van. Olyan, mint ahogyan a szülő a leggyönyörűbb pillanataiban szereti a gyermekét. Ők is így néznek ránk, és szeretnék, ha mi magunk is átélnénk gyakran ezt a feltétel nélküli szeretetet. Próbáljunk teret adni ennek az érzésnek! Segítsünk úgy másoknak, hogy nem várunk el érte cserébe semmit. Ha minden nap gyakoroljuk a jótékonyságot – és ehhez nem kell pénz, hanem elegendőek gesztusok –, egyre többször éljük majd át, hogy csupán azért érezzük jól magunkat, mert másnak könnyebb lett az élete általunk, akár percekre. Ezek a lépések pedig közelebb visznek minket ahhoz a szeretethez, amit az angyalok is közvetítenek az emberek felé.

6. Kapcsoljunk ki!

A mindennapi rohanásban nehéz meghallani az angyali üzeneteket, főleg, ha folyton cseng a telefon, jönnek az e-mailek, vagy éppen szól a televízió, a rádió a háttérben. Az angyali hang finomsága nem tud ezeken átszűrődni, ezért adjunk lehetőséget a kikapcsolódásra az érzékeinknek is. A hétvégén szakítsunk ki akár csak egy órát, ami a csend órája lesz. Kapcsoljunk ki minden zavaró eszközt, ha megtehetjük, menjünk ki a természetbe, hiszen ott érezhetjük talán a legközelebb magunkhoz az égieket. Ha ezt a kis időt még meditációval is egybe tudjuk kötni, biztosan hangosabban halljuk az angyalok szavát.

7. Hallgassunk a hangra!

Ha azt érezzük, hogy angyali üzenet érkezett hozzánk, merjünk hallgatni rá. Természetes, hogy egyetlen gondolatért nem szabad régi kapcsolatokat azonnal felrúgni, mindent hátrahagyni, de ha azt vesszük észre, hogy égi segítőink folyamatosan egy irányba próbálnak minket irányítani, tegyük meg az első lépéseket. Lehet, hogy életünk legcsodásabb történései felé vezetnek!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...