Jóslás

Néhány csillagjegy igazán szerencsés lesz az idén – köztük vagy?

BIKA

A 2019-es év  kissé zsúfolt volt számodra, úgy érezhetted, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Viszont az idei  év számos meglepetéssel, pozitív energiával, és feltöltődéssel vár. Beköszönt az életedbe a nyugalom, és ez a kiegyensúlyozott állapot nagyjából egész évben tartani fog. És persze az sem mellékes, hogy a nyugalmadat szakmai és pénzügyi sikerek koronázzák meg.

IKREK

Nem csak egy, de akár két esélyed is lehet arra, hogy 2020-ban találkozhass a lelkitársaddal, aki egyben a szerelmed is. Az év első felében egy olyan emberrel hozhat össze a sors, akinek az energiái hihetetlen erős vonzalmat váltanak ki belőled.
Október-novemberben viszont egy olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel el tudod majd képzelni az egész életedet, szinte biztos, hogy házasságra lépsz vele, és családot is alapítasz.

OROSZLÁN

Mivel a Jupiter felerősíti a szerelem energiáit, ezért legkésőbb 2020. december 3-ig rád fog találni az az ember, aki rabul ejti a szívedet, és boldoggá tesz minden téren. Amit tenned kell, hogy felkészíted magad a boldogságra, a szívedet tárd ki, engedd, hogy megtaláljanak a szerelem erői.
A Vénusz 2020-ban mindvégig melletted fog állni.

MÉRLEG

Jó híreket fogsz kapni az egészségeddel kapcsolatban.  Elég sok próbatételt kell kiállnod az idei évben, de ha nem veszed annyira komolyan a dolgokat, akkor minden sokkal könnyebben fog menni. A végén pedig hálás leszel, hiszen minden nehézségből sokat fogsz tanulni.
Pozitív változásra számíthatsz a szerelmi életedben, ha egyedülálló vagy, most megtalálod a nagy Ő-t, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor minden bizonnyal komolyabban elköteleződsz ebben az évben.

SKORPIÓ

Sokan próbálják inkább távol tartani magukat tőled, mivel elsőre igen riasztó lehet a magabiztos és eltökélt személyiséged. Azonban pontosan a kitartásod, ambíciód és szenvedélyed lesz segítségedre abban, hogy a 2020-as évben sikeres legyél. Szakmai téren egy régi álmod fog valóra válni, a szerelmi életedben pedig végre úgy tűnik, hogy meg fogod találni az igazit, még, ha elsőre kicsit nehezen is nyitod meg a szíved.

NYILAS

A szerelem szempontjából te leszel a 2020-as év nagy nyertese. A te esetedben is segítségedre siet a nagy jótevő bolygó, a Jupiter, és a szerelem égiteste, a Vénusz. Már az év elejétől összefuthatsz a nagy Ő-vel, akivel minden téren találni fogtok. A boldogság pillanatát próbáld mindig megőrizni.

VÍZÖNTŐ

Az év végén ugyan érzelmi szempontból feszültségek keletkezhetnek, de ahogy kitavaszodik és felmelegedésnek indul az idő, minden lecsillapodik, és a szerelem energiái felerősödnek. Még az őszi hónapokban is minden esélyt megkapsz az Univerzumtól ahhoz, hogy rátalálj a boldogságra.

Üdvözlettel:

Bellatrix

Forrás

loading...