Horoszkópok

Ez a 3 legszerencsésebb csillagjegy a világon az asztrológusok szerint

A szerencse forgandó, mégis van három olyan csillagjegy, akikre ez a mondás nem teljesen igaz. Az ő életüket végigkíséri Fortuna – más és más területeken.

Lássuk, vajon TE köztük vagy-e…

Skorpió

A skorpió férfi isten a szexben. Ha valaha is volt kapcsolata Skorpió fiúval, biztosan tudja, hogy ellenállhatatlan volt. Eltekintve attól, hogy milyen jó szeretők, e jegy szülöttei rendkívül hűséges barátok, igazi hősök, és elkötelezett alkalmazottak. Ha el akar csábítani egy Skorpió férfit, feketében, különösen fekete fehérneműben próbálkozzon.

Oroszlán

E jegy szülöttei azok, akik meghatározzák a trendeket, hisz általában ők a legnépszerűbbek egy csoportban. És azonnal levesznek minden nőt a lábáról – de ő sem is bánja meg, hogy így járt… Szinte mindenben jobbak, mint mások, így nem baj, ha a saját fejük után mennek. Bármikor elcsábíthatóak, de hízelgéssel meg is lehet őket tartani.

Rák

A Rák emberek humorosak. Egyedülálló megközelítésükkel hívják fel magukra mások figyelmét, megérzéseik mindig helyesek. Imádják a szexet is, és mindent megadnak partnerüknek. Szeretettel lehet elcsábítani. A kedvességre, az érzések kimutatására nem tud nemet mondani – de becsapni sem lehet, mert megérzi.

loading...