Hétköznapi varázslatok

Bőségteremtő rítus Újholdkor

Készíts elő egy kis kenyeret és egy kis pohár bort vagy vizet, ez a szertartás végére kell, hogy leföldeld az energiákat.

Kelet felé gyújts egy füstölőt, dél felé egy gyertyát, nyugat felé tégy egy kis vizet, észak felé egy marék földet vagy kristályt (só is jó).

Tégy egy fény kört magad köré mécsesekből, keletről indulva, az óra járásával megegyező irányba.

Fordulj kelet felé és mondd:

Szeretett Rafáel, helytartója a levegő elemnek, a levegő erejével, kelet szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a levegő elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg a szegénység tudattól, a korlátozó hiedelmeimtől, rossz szokásaimtól és testem-lelkem és szellemem betegségeitől és gyógyítsd meg bennem a pénzzel kapcsolatos diszharmóniát. Tárd szélesre előttem a tudás kapuit és támogass abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból, és anyagilag jólétben éljek. Kapcsolj össze kérlek az élet teremtő áramlatával és Isten bőség áradásával hogy anyagilag, lelkileg és szellemileg gazdagodjak. Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen.
Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok, Aki Vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva. Azt akarom így legyen. AMEN.

Fordulj dél felé és mondd:

Szeretett Michael, helytartója a tűz elemnek, tűz erejével, dél szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most, és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a tűz elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg minden félelem és negativitás energiájától, és azoktól a gátló erőktől, amelyek megakadályoznak abban, hogy anyagi jólétben éljek. Adj kérlek erőt, bátorságot és motivációt hogy életem célját betöltsem és általa anyagilag, lelkileg és szellemileg gazdagodjak. Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen. Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok Aki Vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva. Azt akarom így legyen. AMEN.

Fordulj nyugat felé és mondd:

Szeretett Gábriel, helytartója a víz elemnek, a víz erejével, nyugat szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most, és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a víz elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg a tétlenség szorításából és az érzelmeimet gátló erőktől. Tárd szélesre előttem a lehetőségek kapuit és támogass abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból, és anyagilag jólétben éljek. Ösztönöz, ihless és segíts az átalakulásban.
Isten kegyelme által anyagilag, lelkileg és szellemileg gazdagodjak. Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen. Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok, Aki Vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen. AMEN.

Fordulj észak felé és mondd:

Szeretett Uriel, helytartója a föld elemnek, a föld erejével, észak szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most, és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a föld elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg engem mindattól, ami földi szinten megakadályoz abban, hogy anyagilag jól éljek. Tárd szélesre előttem a lehetőségek kapuit, világítsd meg előttem az utat és villanyozd fel elmémet, hogy pompás ötleteim legyenek. Támogass abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból, és ötleteimet, terveimet sikeresen átültessem a gyakorlatba és megteremthessem életembe az anyagi bőséget, jólétet.
Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen. Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok, Aki Vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva. Azt akarom így legyen. AMEN.

Bárcsak ez a kenyér amelyet felajánlok segítene valóra váltani kívánságomat, örömben és jólétben, az anyagi világban. 
Tisztelettudóan együk meg a kenyeret és közben képzeljük el, hogy a kívánságunk már valóra is vált.

Bárcsak ez a bor, amelyet felajánlok, segítene valóra váltani kívánságomat, örömben és jólétben, az anyagi világban. 
Tisztelettudóan igyuk meg a bort és közben képzeljük el, hogy a kívánságunk már valóra is vált.

Köszönöm neked Mindenható Teremtő és drága Rafael, Michael, Gabriel és Uriel és Geniel.
Hálás vagyok hogy meghallgattátok kívánságomat üdvözöllek és búcsúzom .

loading...