Hétköznapi varázslatok

Hétköznapi varázslatok

Többféle  mágia van, amit szeretnék megosztani Veletek. Bárki kipróbálhatja, hisz mindenkiben ott lakozik egy kis „boszi”. A szertartások otthon is végezhetőek.

Hol lehet varázsolni?

Leginkább csendes, nyugodt helyen, lehetőleg a saját otthonunkban. Mindenképp olyan helyet válassz, ahol nem zavarhatnak meg. Egyes varázslásokat több napon át kell ismételni, így ez nagyon fontos. Ne legyen a közelben tévé, számítógép, zaj, vagy más zavaró tényező.

Hogyan varázsolj?

Mielőtt neki fogsz meg kell tisztítanod a teret a negatív energiáktól. (pl Szantál, tömjén, fahéj füstölővel) Ezután magadat is is tisztítsd meg. Zuhanyozz le, és képzeld el, hogy az egész napi negatív energiákat lemosod magadról.

Miután kiválasztottad a gyertyát, be kell olajozni mielőtt meggyújtod. Így kapcsolatba kerülsz vele, ráhangolódsz, feltöltöd a gyertyát a saját személyes rezgéseddel, és a szándékod átjárja a viaszt, mielőtt égni kezdene. Bármilyen természetes olaj megfelel, de illóolaj is alkalmas a célra. Mindig a tetejétől kell kezdeni az olajozást a gyertya közepéig haladva, ezután az aljától felfelé ismét a közepéig. Ha gyógynövényeket is használsz a varázsláshoz, forgasd  bele a beolajozott gyertyát.

A legegyszerűbb gyertyamágiához egy darabka színes papírra van szükség, attól függően, hogy mi a varázslásod célja. Döntsd el és írd fel a papírra. Ha pénzt szeretnél varázsolni, leírhatod, hogy „anyagilag  sikeres évem következik”, vagy „pénzügyileg hamarosan olyan lehetőséghez jutok amire nem is számítok  ”, de persze lehet valamilyen cél elérése is. Itt most a vagyoni helyzetről van szó, így arany vagy zöld papírt használj és azonos színű, vagy fehér gyertyát. Miközben a papírra írod a vágyad,  lásd magad előtt, hogy már el is érted. Gondolj arra  ahogyan ez a valóságban megtörténhet, és hogy milyen boldogság számodra amikor megkapod.

Ha leírtad, koncentrálj a szándékra! Hajtsd össze a papírt  és helyezd az egyik sarkát a láng fölé, hogy meggyulladjon. Tartsd a kezedben, ameddig csak tudod, ezután tedd az előre odakészített tűzálló tálba, hogy eléghessen teljesen a papír. Hagyd a gyertyát kialudni, vagy tövig égni. Érdemes ezután eltemetni odakint a földbe.


FONTOS!

-Ha a gyertya minden ok nélkül kialszik, miután meggyújtottad, tehát nincs huzat,  akkor hagyd abba a rituálét, és másnap fogj neki újból!

-Ne mondd el senkinek, hogy mágiát végzel, mert a benned koncentrált és belőled a kívánságod felé áradó energiák szétszóródnak, így nem jön létre a vágyott eredmény!

-Ne sürgesd a beteljesülést, bízz a sikerben, előbb elérkezik, mint azt gondolnád!

Védelemkérés:

Ha azt szeretnéd, hogy családod, céljaid a szellemvilág védelme alá kerüljön rajzolj pentagramot.  A körbe vagy négyszögbe zárt ötágú csillagba írd fel néhány szóval, mit szeretnél. Azok fényképeit pedig, akik számára védelmet kérsz tűzd a csillag köré. A jel, akár a zsidó vallásban a mezüze vagy az iszlám öt ujjat formázó, rontás elleni amulettje.

Általános védelem kérése

Szeretett Mihály Arkangyal!
A Vagyok aki Vagyok nevében hívom a fény seregeinek oltalmát.
A Teremtő nevében és a Teremtő Szeretetének Hatalmával,
kérlek Mihály Arkangyal Szabadíts meg engem az ártó erőktől.
Hass át Isten szeretetének izzó, tisztító lángjával,
hogy a gonosz erőitől megszabaduljak.
Védj meg engem és a szeretetteimet,
fényes kardod erejével és égi hatalmaddal.
Védj körül kék-fehér gyémánt pajzsoddal egész nap,
Hogy biztonságba legyek, a negatív erőktől és ártó szándékoktól!
Most és a jövőben, Szent Krisztusi Énem nevében kérem ezt
És hálásan elfogadom, köszönöm!

Ámen

Anyagi problémák megoldása

A szertartás a szerelmi mágiához hasonlatos, csak nem piros, hanem zöld gyertyát kell naponta gyújtanod.  A koncentrációs gyakorlat közben képzeld el milyen munkahelyet szeretnél,  milyen területen lennél sikeres.  A mágia hatására kreatív gondolatok megjelenése várható, a belső szorongás csökken,  s a segítő erő és belső nyugalom növekedését fogod  tapasztalni.

Anyagi bőség angyalainkkal

Manapság mindenki pénzhiánnyal küzd.  A számlák sokasága és a nyomasztó hitelek nagyon sok ember életét megkeserítik, tönkreteszik. Természetesen azoknak is ajánlom figyelmébe a most következő bejegyzést, aki anyagi bőségben él, de szeretné tovább gyarapítani pénzét. Az angyalok minden esetben segítenek, ha megkérjük őket!
A legfontosabb az, hogy tudjuk, milyen életet szeretnénk magunknak. Nyugodtan álmodozzunk, hiszen az nem kerül semmibe! Próbáljuk ki gondolatban, hogy milyen lakásban, milyen autóban stb. éreznénk jól magunkat. Vagyis: próbáljuk fel a jövőnket. Ha tetszünk magunknak, kényelmesen érezzük magunkat az adott helyzetben, akkor kérjük meg angyalainkat, hogy segítsenek megteremteni ezt a jövőt.
Az angyaloknak készíthetünk egy olyan helyet, ahol kapcsolatba tudunk lépni velük, és kívánságainkat az a hely felerősíti. Az anyagi jólétünkkel kapcsolatos oltárat nevezzük BŐSÉGOLTÁRnak.
1. Terítsünk le egy asztalt vagy polcot arany- vagy ezüst színű terítővel.
2. Tegyünk egy nagyobb angyalszobrot az asztal közepére, aki őrangyalunkat jelképezi, akit arra fogunk megkérni, hogy segítsen megteremteni vagyoni gyarapodásunkat.
3. Helyezzünk arany színű gyertyát a szobor mellé.
4. Az oltár jobb oldalára sárga színű (friss!) virágot helyezzünk.
5. Az oltár bal oldalára tegyünk hegyikristályt, amely alá papír pénzt helyezzünk. Ez majd feltölti a hegyikristályunkat, ami akkumulátorként fog működni.
6. Mondjuk az oltárunknál a következőket:

Az angyalok segítenek, vezetnek engem,

Elhozzák nekem a bőséget.

Szeretném felhívni figyelmedet a következőkre:

– a virágok mindig legyenek frissek, mert ezek tartják frissen a kívánságunkhoz tartozó energiákat

– az oltár legyen tiszta, ne engedjük porosodni, mert ezzel azt üzenjük a szellemvilágnak, hogy nem érdekel bennünket a kívánságunk

– mondj köszönetet angyalaidnak a segítségért MÁR MOST!

Angyali gyógyítás

Szerezz be egy angyalt ábrázoló képet, kitűzőt, vagy szobrocskát. Az angyalt majd elajándékozod, ez meggyorsítja a beteg lábadozását. Maradj mellette, még a kórházban is.

A szent térben hívd magadhoz a gyógyítás angyalát és a saját őrangyalodat. Tisztítsd meg, szenteld be az ajándék angyalt, ruházd fel hatalommal a gyógyítás nevében. Tiszteletteljes hangnemben kérd meg a gyógyítás angyalait és az őrangyalodat, segédkezzenek beteg ismerősöd felépülésében. Meséld el nekik, miért akarod a szobrocskát a betegnek ajándékozni. Kérd rá az áldásukat, mondd, adják a tárgyba a maguk gyógyító erejét is. Látogasd meg a beteget, kérd, tartsa mindig magánál.

A gyógyító vízesés

Minden reggel alkalmazhatod magadon ezt a varázslatot, akár van bajod, akár nincs. Ez a vizualizáció segít a testből eltávolítani a negatívumokat, és fenntartja a lelkierődet akkor is, ha rosszul érzed magad. Amikor zuhanyozol, képzeld el, hogy egy vízesés alatt állsz. Kérd meg a víz szellemét a gyógyítás nevében, tisztítsa meg, szentelje be, és tegye képessé az egészséges életre a tested, a szellemed és a lelked.

Ahogy a víz lezúdul a testedről, lásd, amint a kártékony energiák habzó, heves áradással elsodródnak tőled, és lecsorognak a lefolyóba. Törölközés közben kért a levegő szellemét, tisztítsa meg, szentelje be, és tegye képessé a gyógyítás nevében az egészséges életre a tested, a szellemed és a lelked.

Ha további mágiákra vagy kíváncsi, keress e-mailben :

bellatrixlestrange934@gmail.com

Üdvözlettel:

Bellatrix

 

loading...