A HoldAngyali üzenetek

Angyalod tanácsa Telihold napjára

Remek energiákat kapunk ahhoz, hogy vágyainkhoz egy határozott cselekvési tervet készítsünk, figyelve a legapróbb részletekre. Emellett tudatos fejlődésünkben átértékelhetjük mindazt, amiben hiszünk, ami biztonságot nyújt számunkra, és ami a saját utunkon való haladásunkat támogatja.

Olyan célokért tehetünk, ami egyensúlyt, harmóniát és egyfajta belső biztonságot hoz az életünkbe.
Ahhoz, hogy tisztán lássunk, szükséges kicsit elemeznünk életünk jelen állapotát, megnézve minden életterületet, hogy hol van szükség újratervezésre, rendrakásra, szelektálásra és milyen módon tudjuk ezt megtenni.

 

Akkor élvezhetitek munkátok gyümölcsét, ha mindent megtettetek céljaitok eléréséért. Ha csak üldögéltetek, várva a csodát, vagy ár ellen úsztatok, nem fogadva el az Univerzum törvényeit, akkor elég szegényes lett a termésetek, és a mostani Telihold is visszafogottabb lehetőségeket nyújthat számotokra. Akár azt is megtapasztalhatjátok, hogy egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznetek. Már jó ideje tanuljuk, hogy akkor tudunk haladni, ha képesek vagyunk rugalmasságra, gyors irányváltásra, és időnként csak sodródni tudunk, mert nem mi irányítunk. De az minden esetben igaz, hogy nem ülhetünk már tovább a babérjainkon, a kényelmes megszokott biztonságunkban, mert minden változik körülöttünk, így nekünk is változtatnunk kell. Döntéseket kell hoznunk magunk érdekében, és ennek megfelelően szabad akaratból kell cselekednünk.

A próbálkozom, nem elég és az sem, ha muszájból teszünk meg dolgokat. Ezzel csak elodázzuk a megoldást és gyengítjük belső erőnket.

loading...