Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy mágikus Angyalkártyát és olvasd el az üzenetét, mert azonnal hallanod kell!

Az alábbiakban három tarot kártyát látsz. Hagyatkozz az ösztöneidre, és válassz közülük egyet. Fontos, hogy engedd át magad az univerzum erejének, hiszen az üzenet, melyhez így jutsz hozzá, pontosan az lesz, amit hallanod kell!

Első kártya: Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében!

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, hogy a látszólagos kihívások közepette segítsenek felismerni az áldást. Ami elveszettnek tűnik, annak szükségszerűen el is kellett buknia, és valami sokkal jobb veszi majd át a helyét. Ne aggódj a jövőd miatt, de imádkozz tovább és kövesd az útmutatást, amely fogékony érzéseiden, gondolataidon, látomásaidon és szavaidon keresztül jut el hozzád.

A lap további jelentései: Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Imáid megválaszolásának legjobb módjának “mikéntje” Istentől függ. Hagyj fel azzal az akaratoddal, hogy irányítsd és megjövendöld ennek a helyzetnek a végkifejletét. Bizakodj!

Második kártya: Mesteri gyógyulás

Amikor meditálsz, légy őszinte azzal, ami táplálja a lelked. Csakis így válhat belőled erős gyógyító. Azért vagy itt, hogy éld a saját életed, hogy légy hű ahhoz, ami előre visz téged. Mit szeretsz annyira, hogy az átsegít téged a legnagyobb akadályokon? Mi inspirál, hajt téged előre? Tudod ezekre a kérdésekre a választ? Akkor vagy a legerősebb, amikor a szívedre hallgatsz.

A madár arra hivatott, hogy repüljön. Neked is megvan a hivatásod, és a szíved fogja elárulni, mi az. Nagyon nehéz megtalálnod az igazi önmagad, míg mások elvárásainak kell megfelelned. Ebben segít a gyógyító fény, feltárni a saját belső értékeidet. Ha hiszel abban és elfogadod magad annak, aki vagy, az univerzum is könnyebben navigál majd a célod felé. Te pedig boldog, erős lehetsz, ellenállva a környezeted befolyásainak.

Harmadik kártya: Megtisztulás

Életünk most gyökeresen átalakul. Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot. Egy olyan lélek szabadsága ez, amelyik képes kifejezni magát a végtelen térben, örül az életnek és az élet nyújtotta lehetőségeknek. Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk.

Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját “drámánkat” felülnézetből szemlélnék. Az angyalok segítségével elengedhetjük félelmeinket, és beengedjük életünkbe a változást.

Megszabadulhatunk függőségeinktől és részfüggőségeinktől, amelyek csak gátolják a fejlődésünket. Rájövünk, hogy a függőség és félelem okozta szorongásaink feleslegesek voltak. Az angyalok visszaadják az önmagunkba és utunk helyességébe vetett bizalmunkat.

Áldás!

loading...