Angyali üzenetek

Mihály Arkangyal azt üzeni neked: minden a rendelkezésedre áll

Mihály arkangyal szelíden emlékeztet benneteket arra, hogy nem vagytok a külső körülmények áldozatai, és hogy abszolút mindenben, amit tesztek, rendelkezésetekre áll a választás.

Az angyalok segítenek eltávolodni attól az állapottól, amikor panaszkodsz, hogy azok áldozata vagy, akik irányítanak téged. Az égiek ragyogó fényt vetnek rád és a bölcs döntéseidre, hogy felelősséget vállalsz magadért, az életedért és a boldogságodért.

Fogadd el azt a szerepet, amelyet a jelenlegi körülményeidet létrehozó helyzetben játszottál, és akkor könnyebbséget és szabadságot fogsz érezni. Az önfelelősség vállalása először idegesíti az embereket, mert úgy tűnik, mintha némi bűntudatot vállalnának. Az angyalok segítenek belátni, hogy a hibáztatás és a bűntudat idő- és energiapocsékolás, mert a múltbeli eseményekre összpontosít. Ehelyett képessé tesznek téged arra, hogy fényes jövőt láss saját magad és szeretteid számára.

Minden jogod megvan ahhoz, hogy megváltoztasd az életed. Nem kell senki engedélyére várnod ahhoz, hogy vállald a saját sorsodat. Bízz az érzéseidben, hogy olyan tevékenységek és karrierek felé irányítanak, amelyek minden lehetséges módon kielégítőek.

loading...