Horoszkópok

Csillagjegyek, amelyek válságot képesek előidézni

Egy kapcsolatban élni nem is olyan könnyű feladat, és vannak hibák, amiket egyesek hajlamosabbak elkövetni, mint mások. Te magadra ismersz a csillagjegyedre jellemző baklövések alapján? Elő szoktad idézni ezeket a válsághelyzeteket, vagy már megtanultad kezelni a dolgot?

KOS

A Kos őszintén, szívből él, és ha valamibe beleveti magát, akkor azt teljes lendületből csinálja.

Ez a hirtelenség azonban egy kapcsolat elején megrémítheti a másikat, mert lehet, hogy ő még nem áll készen arra, hogy fejest ugorjon a dolgokba, vagy nem tudja, mennyire veheti komolyan a Kost, aki a második randi után már az összebútorozást tervezgeti.

BIKA

A Bika a szíve mélyén igazi romantikus lélek, de nem mindig könnyű számára ezt kimutatni.

Mivel félsz attól, hogy sebezhetőnek látszódj, hajlamos vagy hallgatni az érzéseidről akkor is, amikor a másiknak szüksége lenne rá, hogy ezekről beszélj vele.
Bár a ragaszkodásod mély és valódi, sokszor nehéz lehet ezt a párodnak is az értésére adni.

IKREK

Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, és az Ikrek sokszor tapasztalja is ezt a problémát.

Szeretsz kapcsolatban lenni, szeretsz szeretni és szeretve lenni, de nehezen adod fel a szingli élet előnyeit, márpedig, ha két világ között egyensúlyozol, annak könnyen az lehet a vége, hogy egyikben sem tudsz kiteljesedni.

RÁK

A Rák hajlamos az önfeláldozásra, és arra, hogy egymaga próbálja megoldani az összes párkapcsolati problémáját, elfeledkezve arról, hogy itt mindig kettőn áll a vásár.

Ha a másik hozzászokik ahhoz, hogy mindig minden terhet te veszel a nyakadba, az nagyon eltolhatja az erőviszonyokat, és megakadályozhatja, hogy egészségesen működjön a kapcsolatotok.

OROSZLÁN

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni, imádja, ha csodálják és elismerik, és ebből a szerepből nem is szívesen enged.

Ha a másiknak nagyon szüksége van rád, akkor persze háttérbe tudod szorítani saját magadat, de előfordulhat, hogy ezt az igényt nem veszed időben észre, vagy nem veszed eléggé komolyan, és az önzéseddel megsebezheted a másikat, és a kapcsolatotok egyensúlyát is.

SZŰZ

A Szűz számára fontos a harmónia, és nehezen enged be valakit a személyes életterébe.

Ha mégis így tesz, akkor is sokáig tarthat fent falakat, amiket akkor sem enged lebontani, amikor a másik már egészen közel engedte őt magához.
Ezzel viszont bizalmatlanságot kelthet, vagy azt éreztetheti a másikban, hogy nem bízik meg benne, nem tartja őt elég jónak.

MÉRLEG

A Mérleg imád flörtölni, és mivel jellemzően nagy hatással is van a másik nemre, nehéz számára ezzel leállni, akkor is, amikor kapcsolatban van.

Lehet, hogy számára mindez csak ártatlan játék, de a másiknak fájdalmat okozhat vele, esetleg indokolatlan féltékenységet ébreszt benne, ami aztán olyan konfliktusokhoz vezet, amik elkerülhetőek lettek volna.

SKORPIÓ

Igazi heves természet vagy, aki gyorsan felcsattan, és olyasmiket vághat a másik fejéhez, amiket később aztán megbán.

Mivel cserébe szenvedélyes szerető is vagy, ezt egy darabig megbocsájthatják neked, de ha nem sikerül megtalálnod az arany középutat, a kilengéseidből a másiknak idővel elege lehet.

NYILAS

Nagyon nehéz számodra elköteleződni, a másiktól viszont teljes érzelmi odaadást vársz.

Amit azonban te nem adsz meg, azt nem várhatod el a másiktól sem, és az egyenlőtlenség olyan konfliktust szülhet, amiből csak együttműködéssel, a dolgok átgondolásával, és őszinteséggel lábalhattok ki.

BAK

A szokások rabja vagy, nagyon tudsz ragaszkodni a párodhoz is, de félsz új dolgokat kipróbálni, új terepekre merészkedni.

Márpedig ha hagyod a kapcsolatotokat a megszokott mederben folyni, és nem mész a másikkal az életutunkkal járó, természetes fejlődés felé, akkor az nagy távolságot eszközölhet kettőtök közé.

VIZÖNTŐ

Racionális ember vagy, aki az érzelmek miértjét is érti, ez pedig sok kapcsolati konfliktust is megspórolhat neked.

Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra is, hogy a dolgokat túlanalizáld, a legapróbb jelzésen, szón is elmerengsz, és messze menő következtetéseket vonsz le belőle, ez pedig olyan helyeken is vitákat idézhet elő, ahol eredetileg semmiféle nézeteltérés nem lett volna.

HALAK

A Halak hajlamos a spiritualitásra, az érzelmi állapotok mélyebb megélésére, ami nagyon jót tehet egy kapcsolatban, de akár a féltékenységre is hajlamosabbá teheti: a fizikai megcsalás nagyon egyértelmű és számon kérhető, téged azonban ugyanennyire zavar, ha valaki érzelmileg kötelezi el magát valaki más mellett, helyetted.

Ezeket a dolgokat viszont sokkal nehezebb reálisan látni, így könnyen lehet, hogy a megnyugvást sem leszel képes egy ilyen félelemre megtalálni.

loading...