Jóslás

Mai tarot lapod: Botok Ásza: új távlatok és lehetőségek

A Tarot kártya négy ásza közül a Botok Ásza új távlatok és lehetőségek megnyílását, valamint kibontakozását hozza el nekünk. Kockázatvállalásra hívja fel a figyelmet, de mindezt lelkesedéssel teszi, ami arra mutat rá, hogy merjük bevállalni a minket érintő feladatokat, hiszen nagy jutalom bujkál mögötte.

Ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy melyik az a folyamat vagy tevékenység az életünkben, amelyben igazán annak érezzük magunkat, amilyenek vagyunk, amiben képesek vagyunk kiterjedni és megérinteni tehetségünket vagy kreativitásunkat, akkor azonnal tudni fogjuk a választ. Olykor elbizonytalanodik az ember, hogy van-e értelme mindezzel foglalkozni.

A Botok Ásza megerősítés abban, hogy az alkotás velünk született képesség, ami a lényegünk, ezért meg kell engednünk, hogy vezessen minket.

Értelme van annak, hogy azt az időtöltés vagy azoknak az embereknek a társaságát válasszuk, amelyben szabadok, áldottak, fesztelenek lehetünk, valamint növelik az életszeretetünket. Ez az életszeretet lendületben tartja az életenergiát, ami örömben táguló, terjedő élményeket húz a közvetlen valóságunka.

A Botok Ásza maga a Teremtő keze, ami egy igen erős impulzus a termékenységre, a gyarapodásra és persze az anyagi növekedésre is. Most tehát nyitott szemmel kell lennünk a mindennapjainkban, hiszen egy soha vissza nem térő lehetőség vár ránk, amit nem szabad elszalasztanunk. Erőre is bőven szükségünk lesz, ugyanis ez a lehetőség egy göröngyös út megtételére szólít fel minket, amit bátorság nélkül nem tudunk sikerre vinni. De ha ez megvan bennünk, akkor nincs mitől tartani, hiszen életünk a számunkra legáldásosabb cél felé haladhat.

loading...