A HoldOlvasnivaló

Ma este: Bika újhold – megújulásra késztet

Este együtt áll a Nap és a Hold a Bikában. Ez az újhold megújulásra késztet. Minden újhold fontos, és minden újhold más. Ez a mostani az érzékszerveidet turbózza fel. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Ennek jegyében figyelj arra, hogy mi esik jól!

Május 11-én este 20:59:50-kor a Bika jelében együttálló Nap és Hold egy olyan újhold, ami téged is arra sarkall, hogy beleszagolj a levegőbe, és érezd a virágok illatát. A Bika újhold az érzékek kifinomodásáról szól: minden érzékszerved fokozottan működik. Különösen a szaglásod, ami a legősibb, legösztönösebb mind közül.

Közben az újhold azt is jelenti, hogy új megvilágításba kerülnek a dolgaid, és több új ötlet kipattanhat a fejedből. Ne fogd vissza magadat! Kezdd el megvalósítani mindet! Ettől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Ráadásul még elismeréseket is bezsebelhetsz.
Újhold napján halványzöld gyertyát gyújts, és fogalmazd meg, hogy mit akarsz újítani! Mindaz, amit most kezdesz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtanod.

Amennyiben a Bika jelében születtél, most a születésnapod közelében duplán élvezheted az újhold megújító hatását. Ez számodra kihagyhatatlan lehetőség kívánságlista írására.
Ha Szűz vagy Bak szülött vagy, akkor is részesülhetsz az újhold kedvező hatásában.
Természetesen senki sem marad ki semmi jóból.

loading...